Profitez de 10€ de remise lors de votre première réservation via l'application
Entrez le code APP10 lors du paiement
Download our free app.
Connexion en cours, merci de patienter...
Vous êtes connecté
S'identifier
Limburg
Choisir la date et l'heure
Filtres

Mains & pieds à Limburg

Nous avons trouvé 4 salons

Les résultats comprennent: Bar à Ongles, Manucurie, Salons de Manucure

Trier par
Localisation
Distance

Dstijl

4.8 30 avis
Infos
Ben je toe aan een heerlijk verwenmoment voor jezelf? Breng dan eens een bezoek aan Dstijl aan de Mudakkers in Lommel. Hier zijn zowel vrouwen als mannen van harte welkom voor een totaalpakket aan gelaatsverzorging, harsen, visagie en massage. Tevens kun je kiezen voor voetreflexologie gegeven door een therapeut. Kom langs voor een enkele behandeling of een gehele verzorging en je zult het salon weer stralend verlaten. Wacht niet langer en boek nu je afspraak. Handig om te weten: het salon is rolstoeltoegankelijk.
Pedicure
30 min
30 €
Gellak manicure
45 min
30 €
Manicure
30 min
25 €
Tous les services…

Institute Hasselt

4.7 18 avis
Infos
Bij Institute Hasselt kan je terecht voor allerlei schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Laat je heerlijk verwennen met een gelaatsverzorging waarbij ze producten gebruiken van Dr. Baumann en Arkana. Wil je liever af van vervelende rimpels of pigmentvlekken en wil je je algemene huidconditie verbeteren? Ook daarvoor ben je bij Institute Hasselt op de juiste plek. Daarnaast worden er verschillende manicures, pedicures en ontharingen aangeboden. Geniet alleen of samen met een vriend of vriendin van het heerlijke aanbod van dit salon.
Nagels lakken
10 min - 20 min
À partir de 5 €
Pedicure
30 min - 1 u
À partir de 30 €
Manicure
30 min - 40 min
À partir de 25 €
Tous les services…

Bellocosi

4.8 40 avis
Infos
Bij Bellocosi brengen ze jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren. De verschillende gelaatsbehandelingen zorgen ervoor dat jouw huid er gezonder en stralender uit zal zien. Daarnaast kun je optimaal relaxen door middel van een heerlijke massage met warme olie. Maak je look af met mooie nagels, wimpers, wenkbrauwen en eventueel wat make-up. Met een bezoek aan dit gezellige salon zorgt eigenares Stephanie ervoor dat jij van top tot teen wordt verzorgd. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Pedicure
30 min - 1 u
À partir de 20 €
Paraffine
15 min
10 €
Manicure - standaard
20 min - 30 min
À partir de 20 €
Tous les services…

Stylingpoint

4.8 24 avis
Infos
In Noord-Limburg weten ze wat genieten is en dat gemak een handje helpt om je heerlijk te kunnen ontspannen. Vandaar het all-in-one concept van StylingPoint. Je hoeft je niet te verplaatsen tussen verschillende salons en geniet onder hetzelfde dak van een kappersbehandeling, gelaatsbehandeling, kies ervoor om je handen en/of voeten te verwennen of laat bijvoorbeeld nagels of wimperextensions zetten. Ervaar het zelf en boek meteen in deze leuke professionele salon.
Polygel - nieuwe set
2 u
65 €
Gellak
30 min
20 €
Polygel - bijwerken
1 u
47,50 €
Tous les services…
En cours...