Soins populaires

Choisir entre 31 établissements vous offrant Soins du corps à Gand

Instituut Una

4,8
289 avis
Merelbeke, Gand
Montrer sur la carte
Spray tan - volledig lichaam 30 min
30 €
Spray tan - gelaat, buste en buik 30 min
20 €
Lichaamspeeling 30 min
35 €
Aperçu infos salon
LunLundi
Fermé
MarMardi
10:0021:00
MerMercredi
09:0018:00
JeuJeudi
10:0021:00
VenVendredi
09:0020:00
SamSamedi
09:0017:30
DimDimanche
Fermé

Instituut Una is een instituut waar huidverbetering, een gezonde levensstijl en je goed laten voelen centraal staat. Alle behandelingen zijn volgens de persoonlijke wensen van de klant. Wij volgen steeds de nieuwste trends, ontwikkelingen in verband met huidverbeteringsbehandelingen. We werken met de nieuwste behandelingsmethodes. Met merken die zich inzetten om de huid te verbeteren, optimaal resultaat willen geven en dit op een natuurlijke en veilige manier.

Om een gezonde huid en lichaam te krijgen, is een persoonlijke aanpak, uitgebreide expertise heel belangrijk. Wist je dat jouw huid het grootste orgaan is ? Nog een reden te meer, om er extra zorg voor te dragen. Wij willen verder dan een goede huidverzorging en jou een uurtje relaxatie geven. Wij willen tevens een vertrouwenspersoon zijn en mensen wijzen naar een goeie en gezonde levensstijl, een levensstijl met sport en de juiste voeding, want ook dát is heel erg belangrijk voor je huid, lichaam en je beter te voelen.

Onze filosofie vind je hier dan ook terug over de hele lijn: een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat; waarbij het helemaal draait om jou goed, mooi en gezond te doen voelen – in alle aspecten van je leven. En mag dat nu net het geen zijn dat Instituut Una zó uniek maakt.

Wil jij dit ook? Dan is instituut UNA jouw Go-To instituut!

1
2