Profitez de 10€ de remise lors de votre première réservation via l'application
Entrez le code APP10 lors du paiement
Download our free app.
Connexion en cours, merci de patienter...
Vous êtes connecté
S'identifier
Gent
Choisir la date et l'heure
Filtres

Épilation à la lumière pulsée à Gent

Nous avons trouvé 3 salons

Les résultats comprennent: IPL

Trier par
Localisation
Distance

SiCelia

4.6 59 avis
Infos
In alle rust genieten van je behandeling en met een zichtbaar resultaat naar huis gaan. Dit is waar het bij schoonheidsinstituut SiCelia in Gent allemaal om gaat. Mannen en vrouwen kunnen hier terecht voor bijna alle gelaats- en lichaamsverzorgingen. Van permanente make-up, ontharing tot intensieve huidverbetering met de topproducten van het merk Dermalogica. Celia wil niets liever dan je huid weer in topconditie brengen.
IPL - gezicht
10 min - 40 min
À partir de 29 €
IPL - gezicht - intake met 1e behandeling
25 min - 55 min
À partir de 39 €
IPL - onderlichaam
10 min - 1 u 20 min
À partir de 39 €
Tous les services…

Penelope

4.8 25 avis
Infos
Nooit meer scheren, epileren, harsen of ontharingscrème gebruiken? Dat klinkt fijn. Bij Penelope helpen ze je graag van ongewenste haren af met het Energist UltraPlus VPL systeem. Deze professionele laserbehandeling zorgt er op een veilige manier voor dat ongewenste haren voorgoed verdwijnen. De behandeling is zelfs geschikt voor mensen met fijne, middelblonde en donderblonde haren, een lage pijngrens en een zeer gevoelige huid. Ook mannen kunnen hier terecht om hun baard definitief te laten ontharen. Zo heb je geen last meer van ingegroeide haren of stoppels op de wangen. Ook kan de baard worden vormgeven door alleen een bepaald gedeelte weg te laten halen.
VPL mannen - gelaat
20 min - 50 min
À partir de 30 €
VPL vrouwen - gelaat
20 min - 40 min
À partir de 30 €
VPL vrouwen - bovenlichaam
25 min - 1 u 15 min
À partir de 40 €
Tous les services…

Dionis

5.0 7 avis
Infos
Bij Dionis in Sint-Denijs-Westrem ben je aan het juiste adres voor IPL-behandelingen. Eigenares Davina is als verpleegkundige gespecialiseerd in de problematieken op het gebied van huid en haar en helpt jou graag van jouw ongewenste haartjes af. De behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd waardoor je deze als pijnloos zal ervaren. Naast definitief ontharen werkt Davina ook met IPL voor huidverbetering. Deze behandeling is geschikt om jouw gelaat er weer gezond, stralend en jonger uit te laten zien. Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.
IPL definitief ontharen - gelaat
10 min - 15 min
À partir de 20 €
IPL definitief ontharen - bovenlichaam
10 min - 40 min
À partir de 20 €
IPL definitief ontharen - onderlichaam
15 min - 40 min
À partir de 55 €
Tous les services…
En cours...