Institut de beauté
près de Kalmthout, Province d'Anvers
Pas de préférence
Instituts de beauté

Choisir entre 4 Instituts de beauté près de Kalmthout, Province d'Anvers

Salon Scrub & Rub

4,7
21 avis
Keizerhoevestraat, Anvers
Montrer sur la carte
Epileren - Wenkbrauwen 20 min
12 €
Wimperextensions - verwijderen gezet door dit salon 30 min
30 €
Wimperextensions one by one - verwijderen gezet door andere salon 30 min
30 €
Aperçu infos salon
LunLundi
19:0021:00
MarMardi
19:0021:00
MerMercredi
19:0021:00
JeuJeudi
19:0021:00
VenVendredi
10:0019:00
SamSamedi
10:0020:00
DimDimanche
Fermé

Aan de Brasschaatsteenweg in Kalmthout vind je Salon Scrub & Rub. Kom hier helemaal tot rust in een loft stijl salon en geniet van uw moment met een ontspanningsmassage, manicure, gellak of ga voor wimperextensions. Binnenkort ook pedicure voor de liefhebbers, de zorg voor uw voeten en tenen wordt professioneel aangepakt door voetverzorger Juliëtte.

Elke behandeling die de eigenares Juliëtte aanbiedt is een specialiteit. Ga voor een manicure om je handen de verzorging te geven die ze verdienen en een kies een gellak kleur die past bij uw outfits. Daarnaast kun je bij haar ook terecht voor wimperextensions. Juliëtte werkt met verschillende technieken waardoor je wimpers er vol en natuurlijk verzorgd uit zullen zien. Zij luistert naar je wensen en geeft advies over wat het beste bij jou en je gezicht past.

Juliëtte vindt het belangrijk dat je tevreden en ontspannen haar salon verlaat met bijvoorbeeld verzorgde nagels en handen of stralende wimpers. In het salon neemt Juliette de tijd voor alle behandelingen dus je weet dat er geen gehaast bij komt kijken! Service bieden is een pré bij haar salon, u wordt verwend met speciale kruiden thee en gezonde snacks.

Handig om te weten: je kan gratis voor de salon parkeren en in de salon kan je zowel contant als met bankcontact betalen.