Eckbergstraat 6, Sint-Gillis-Waas, 9170
Ouvert Aujourd'hui: 10:00 - 20:00

Parcourir les services

Tout
Mains & Pieds
Épilation
Visage
Massage
Corps

Avis sur le salon

4,5
43 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
She was very friendly and professional at the same time. She made me feel comfortable and knows her job very well. From the facial treatment my skin is just glowing nicely and is very soft and feels nice. The leg sugar waxing was done well too,with a nice leg massages at the end to soothe the pain. And she gave temwo cosmetics to continue to clean and hydrate my skin.. thank you!! I will definitely definitely come back for facial treatment ans waxing this month. Thank you, I'm happy 😊
Ik ben hier geweest voor een een gelaatsverzorging. Allereerst heeft Linsey mijn huidtype bepaald en a.d.h.v. deze analyse heeft ze voor bepaalde producten gekozen. De producten zijn heerlijk en ontspannend. Ik heb nog nooit zo een heerlijke gezichtsbehandeling gehad als deze. De massage was top!! Ik kan dit aan iedereen aanraden!!
Voir la réponse du salon...
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Lynsey
zaakvoerster
4.9
8 avis

À propos

Ik ben Lynsey, al heel mijn leven heb ik een passie gehad voor nagels en verzorging. in 2013 ben ik gestart met mijn opleidingen als nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. zo ben ik in 2014 gestart met mijn eigen salon waar ik jullie graag verwelkom. voor mij is het belangrijk om mensen tot rust te laten komen tijdens hun behandelingen en ene moment te geven van ontspanning en "me time". helaas mogen wij ons zelf niet vergeten in de drukte van de samenleving en is het belangrijk om aan jezelf te denken, en dat wil ik jullie bieden in 'T Lotusje. tot gauw !!

Services

Corps
Visage
Massage
Épilation
Mains & Pieds

Portfolio

Équipements et services

Nettoyage et hygiène
Masque facial disponible sur place
Masque facial obligatoire pour le personnel
Masque facial obligatoire pour les clients
Gel hydroalcoolique disponible sur place
Les espaces de soins sont désinfectés entre chaque rendez-vous
Le matériel est désinfecté entre chaque rendez-vous
Nombre limité de clients
Distanciation entre chaque client

À propos

't Lotusje
Eckbergstraat 6
9170 Sint-Gillis-Waas

Lynsey is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerd nagelstyliste. Ze heeft sinds 2013 haar eigen salon genaamd: 't Lotusje. Haar salon is gevestigd aan de Eckbergstraat in Sint-Gillis-Waas. De naam is niet alleen ontstaan doordat de lotusbloem een hele mooie en sierlijke plant is, maar ook door het zelfreinigend vermogen van de bladeren - die ondanks de modderige ondergrond waaruit hij groeit altijd zuiver zijn. Dit wordt het lotuseffect genoemd. Voor dit effect en meer kun je bij 't Lotusje terecht. Ze bieden hier veel persoonlijke aandacht, zodat de kwaliteit van de behandeling optimaal is!

LunLundi
10:0018:00
MarMardi
10:0020:00
MerMercredi
09:3011:30
JeuJeudi
10:0020:00
VenVendredi
10:0017:00
SamSamedi
Fermé
DimDimanche
Fermé
Les awards du salon
Top Rated 2017

Bar à ongles dans les environs