Schoonheidsinstituut Hanne

4,7
633 avis
Coupure Rechts 892, Gent, 9000
Ouvert Aujourd'hui: 10:30 - 19:00

Services populaires

Parcourir les services

Tout
Mains & Pieds
Épilation
Visage
Massage
Médical et Dentaire

Avis sur le salon

4,7
633 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Al enkele jaren klant en steeds perfecte nagels en pedicure. Top !!
Steeds een leuk verwenmomentje met een leuke babbel! Mijn nagels zien er weer top uit en de gebruikt producten zorgen ervoor dat het super lang blijft zitten zonder een krasje op te merken. De sfeer is heel aangenaam, dus de ontspanning compleet.
Top
Professioneel, netjes, aan te rad
Heel goed zoals altijd
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

À propos

Pure passie voor beauty De ambitie om in de beautywereld aan de slag te gaan, die was er bij Hanne al snel. Hoewel ze eerst nog haar richting sport afrondde, volgde ze daarna drie jaar Schoonheidsspecialiste bij Syntra. Een opleiding die haar enorm lag en waar het vuurtje verder werd aangewakkerd. In 2015 nam ze de grote stap en ging ze in hoofdberoep aan de slag als schoonheidsspecialiste in Olsene. In 2018 volgende een verhuis naar Gent en sinds november 2022 huist ze in een groter pand in dezelfde stad. Een nieuwe stap in de verdere groei en uitbouw van Schoonheidsinstituut Hanne. Een oase van rust en verzorging in de binnenstad, waar ook de medische pedicure hoog staat aangeschreven. In hetzelfde pand vind je trouwens de gloednieuwe babyspa Coupure van haar zus. Specifieke arrangementen voor baby en mama zijn dan ook perfect mogelijk. Een geweldige combinatie

Services

Visage
Massage
Épilation
Mains & Pieds
Médical et Dentaire

L'avis de nos clients sur Hanne

Professionnel/le26
Sympathique21
Expert/e21
Expérimenté/e15

À propos

Dit is Julie, zij is een 33-jarige schoonheidsspecialiste uit het Gentse, mama van Miel en Livia, en met een passie voor schoonheidszorgen. Zij volgde haar opleiding bij het PIHS in het volwassenonderwijs en werkte reeds 10 jaar als schoonheidsspecialiste in een instituut. Bij haar kan je terecht voor de hele waaier aan behandelingen. Ze staat te popelen om je in de watten te leggen. Hartelijk welkom!

Services

Visage
Massage
Épilation
Mains & Pieds
Médical et Dentaire

L'avis de nos clients sur Julie

Professionnel/le5

À propos

Schoonheidsinstituut Hanne
Coupure Rechts 892
9000 Gent

Bij Schoonheidsinstituut Hanne - aan de Coupure Rechts in Gent - kan je terecht voor een heerlijk moment voor jezelf. Verwen je voeten met een pedicure met gellak of ga voor een klassieke manicure. Wil je ontspannen en heb je last van stijve spieren? Wees gerust: schoonheidsspecialiste Hanne is niet alleen gespecialiseerd in beauty. Ze kan je ook een rugmassage of Zweedse massage geven. Na een massage weet je zeker dat je helemaal ‘zen’ het salon verlaat!

Goed om te weten: je kan in het salon niet met Bancontact betalen.

LunLundi
10:3019:00
MarMardi
09:0018:30
MerMercredi
09:0019:30
JeuJeudi
09:0021:00
VenVendredi
09:1518:00
SamSamedi
09:0014:00
DimDimanche
Fermé
Produits utilisés par ce salon
Pronails

Instituts de beauté dans les environs