Re-sult

Schipvaartstraat 34, 3000 Leuven
4,9
13 avis
Schipvaartstraat 34, 3000 Leuven

Avis sur le salon

4,9
13 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Heel vriendelijk en mooi resultaat
Anonyme
il y a 5 jours
Het was mijn eerste behandeling bij re-sult voor dermaroller. Na de behandeling was mijn huid lichtjes rood maar dit verdween verrassend snel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, mijn huidskleur is frisser en het heeft een duidelijk resultaat op de rimpels na 1 keer. Zij zijn ze heel professioneel en hulpvaardig. Ik kom zeker en vast terug.
els
il y a 6 mois
Heb de Yumi Lash behandeling genomen om mijn wimpers te liften en ben er van geschrokken hoe prachtig het resultaat geworden is. Mijn wimpers hebben er nooit zo mooi uitgezien! Dank u aan de 2 prachtige dames bij re-sult voor de aandacht die jullie mij geschonken hebben tijdens de behandeling.
Sigrid
il y a 6 mois
Sigrid
il y a 6 mois
Super vriendelijke en professioneel. Je bent hier zeker in goede handen!
Noor
il y a 8 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Re-sult
Schipvaartstraat 34
3000 Leuven

Schoonheid, gezondheid, esthetiek en het medische aspect staan steeds dichter bij elkaar en de kloof tussen het medische en esthetische wordt steeds kleiner. Re-sult wil de brug tussen beide slaan. Ze werken hier met de cosmedische producten van het merk Mesoestetic en maken gebruik van hoogtechnologische, innovatieve apparaten om je zo alleen het beste te kunnen bieden. Op basis van een huidanalyse selecteren ze hier de programma’s, producten en apparaten die het beste bij je passen. Zo kunnen ze je bij Re-sult de beste resultaten garanderen.

Lundi
Fermé
Mardi
09:0021:00
Mercredi
09:0018:00
Jeudi
09:0021:00
Vendredi
09:0018:00
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé

Instituts de beauté dans les environs