Ramoudt

Brusselsesteenweg 89, 9050 Ledeberg
4,8
17 avis
Brusselsesteenweg 89, 9050 Ledeberg

Avis sur le salon

4,8
17 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Ben heel tevreden van de snit! Professioneel! Hoef mijn haar enkel te wassen en zo te laten drogen, geen uren werk aan! Er wordt tijd genomen om naar je wensen te luisteren en zo samen te kijken of dit haalbaar is of niet!
Mireille
il y a un mois
Heel vriendelijke mensen ,die naar jouw wensen luisteren , zeker voor herhaling vatbaar
veronique
il y a 2 mois
Katrien
il y a 3 mois
Altijd leuk om bij kapsalon Ramoudt te komen. Ze bekijken je haar heel professioneel. Als je een foto toont kijken ze, samen met jou, hoe het beste resultaat wordt bekomen. Topkleuren, topcoupes, topkapper!!
Kim
il y a 3 mois
Ik kwam hier voor een balayage terecht nadat ik meermaals teleurgesteld was in vorige behandelingen. Mijnheer Ramoudt heeft mij zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden en zijn collega heeft mijn haar verzorgt zoals ik het wil. Ben blij dat ik een vaste kapper gevonden heb!
Kizzy
il y a 3 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Ramoudt
Brusselsesteenweg 89
9050 Ledeberg

Christian van kapsalon Ramoudt heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het kappersvak. Hij werkt met zoveel mogelijk producten op natuurlijke basis. In zijn gezellige kapsalon in Ledeberg zijn kinderen, mannen en vrouwen welkom. Studenten krijgen zelfs 10% korting op alle behandelingen. Wil je gebruikmaken van deze studentenkorting? Kies dan voor 'Betaling in de salon' en vergeet niet om je geldige studentenkaart mee te nemen.

Lundi
Fermé
Mardi
08:0016:30
Mercredi
08:0012:00
Jeudi
08:0019:30
Vendredi
08:0019:30
Samedi
07:3016:00
Dimanche
Fermé

Coiffeurs dans les environs