Paillette

Koning Albertlaan 5, 3010 Kessel-Lo
4,9
28 avis
Koning Albertlaan 5, 3010 Kessel-Lo

Avis sur le salon

4,9
28 avis
Ambiance
Propreté
Équipe

Filtrer par commentaires

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Cassandra is heel vriendelijk en spontaan. De wimperlifting is helemaal zoals ik het gevraagd had! Omdat ik 'hooded eyes' heb, zoals ze dat zeggen, zijn te fel gekrulde wimpers niet mooi bij mij. Daar heeft Cassandra perfect naar geluisterd! Ik ben heel tevreden :)
Voir la réponse du salon...
Was heel blij met mijn nieuwe wimpers,heel goed geplaatst!
Zeer vriendelijke en gastvrije service. Bovendien enorm tevreden over de russian volume wimperextensions. Zeker een aanrader! 🤩
Altijd opnieuw super tevreden
Als nagelbijter mijn 2e behandeling gehad en wow, wat een resultaat! Ik krijg regelmatig de opmerking dat je niet ziet dat het 'valse' zijn, zo dun en natuurlijk, love it :D
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

C
Cassandra
5.0
11 avis

Services

Visage
Épilation
Mains & Pieds

À propos

Paillette
Koning Albertlaan 5
3010 Kessel-Lo

Bij Paillette aan de Koning Albertlaan in Kessel-Lo staat alles in het teken van nagelverzorging. Eigenares Cassandra weet als geen ander hoe ze mooie gelnagels moet aanbrengen en is gespecialiseerd in de opbouw van de natuurlijke nagel. Cassandra volgt veel trainingen om zo de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden. Wil je jouw nagels wat extra glam geven? De behandelingen zijn inclusief een basic nail art, maar je bent hier tevens aan het juiste adres voor unieke en opvallende nagels.

Let op: het thuissalon bevindt zich op de tweede verdieping, bereikbaar via de trap. In het salon kan niet met bancontact worden betaald.

LunLundi
09:0020:00
MarMardi
09:0020:00
MerMercredi
Fermé
JeuJeudi
09:0019:00
VenVendredi
09:0019:00
SamSamedi
09:0016:00
DimDimanche
Fermé

Bar à ongles dans les environs