Gryson - Haircare en Skincare conceptstore Gent

Koning Albertlaan 9, 9000 Gent
4,7
143 avis
Koning Albertlaan 9, 9000 Gent

Parcourir les services

Tout
Coiffure
Mains & Pieds
Visage
Médical et Dentaire

Avis sur le salon

4,7
143 avis
Ambiance
Propreté
Équipe

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Uitstekende service en vakkundige kapper
Ik had een behandeling geboekt voor te wassen en te knippen. Dat zou mij €65,00 kosten. Wat opzich al bij de hogere prijsklasse ligt. Goed, als mijn haar maar goed wordt geknipt geef ik dat met plezier uit. Toen begon mevrouw mijn haren te wassen. Ik vroeg of ze eventueel een masker kon doen. Dat kon ze. Je hebt niet veel nodig van dit zei ze. Dus toonde ze mij hoe weinig ze op een spateltje had gebruikt. Toen begon mevrouw al haar producten uit de kast te halen om het te doen verkopen. Van haar tot make-up tot verzorgingsproducten. Eerst vond ik het wel interessant maar ze bleef maar met producten afkomen en kwam heel opdringerig over. Ok tot daar aan toe. Ik kwam aan de kassa en toen zei mevrouw, dat is dan €87,00. €22,00 extra dan ik zou moeten betalen. Wablief zei ik?! Hoezo!? Oh ja uw maskertje kost €16,00 zei ze. Belachelijk duur voor die klein beetje dat ze heeft gebruikt. Ik gaf mijn mening en toen ze zei OK ik zal een ‘jest’ doen maar in ruil daarvan wil ik een goede review he zei ze. Toen was het €81,00. Nog steeds €16,00 extra dus. Geldklopperij gewoon. Toen ik thuis kwam zag ik dat ze gelogen had dat ik niet ben geweest. Waarschijnlijk bang geweest voor mijn slechte ervaring te delen. Heb Treatwell laten weten dat ik wel degelijk ben geweest. Dus nu kan ik alsnog iedereen waarschuwen voor deze madam ;) nooit meer dat ik daar nog mijn voet binnenzet!
Voir la réponse du salon...
She was friendly, but she couldn’t blow dry my hair properly and I was not satisfied with the result. I also had to pay 16 euros more for 3 or 4 curls!
Voir la réponse du salon...
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Gryson
Zaakvoerder kapper huidverbetering. Skinexpert scheer& huidadvies voor mannen medische pedicure
4.8
54 avis

À propos

Passion for Hair & Skin

Services

Visage
Coiffure
Mains & Pieds
Physiothérapie
Médical et Dentaire

Portfolio

À propos

Gryson - Haircare en Skincare conceptstore Gent
Koning Albertlaan 9
9000 Gent

Wil je je eens volledig onder handen laten nemen? Kom dan langs bij Gryson - Haircare en Skincare conceptstore Gent aan de Koning Albertlaan. Iedereen is hier welkom en het salon is erg handig gelegen, namelijk op loopafstand van station Gent-Sint-Pieters. Je kunt je hier van top tot teen laten verzorgen, alle behandelingen worden namelijk onder één dak uitgevoerd door getrainde en gekwalificeerde kappers, visagisten en schoonheidsspecialisten. Of je komt voor een snit, brushing, kleuren, stylen, spray tan, visagie, epilaties, manicure of pedicure, bij Gryson - Haircare en Skincare conceptstore Gent weten ze er wel raad mee. Snelle, correcte en kwaliteitsvolle bediening zijn voor het team van Gryson een prioriteit. Boek nu een afspraak en je zult het salon stralend verlaten. Er wordt gebruik gemaakt van van producten van Schwarzkopf Professional.

LunLundi
08:0018:00
MarMardi
Fermé
MerMercredi
08:0018:00
JeuJeudi
08:0018:30
VenVendredi
08:0018:00
SamSamedi
08:0016:00
DimDimanche
Fermé
Les awards du salon
Top Rated 2017

Coiffeurs dans les environs