Gezichtsreflexologie Veerle Geerts

Jubilélaan 16, 2920 Kalmthout
4,5
3 avis
Jubilélaan 16, 2920 Kalmthout

Avis sur le salon

4,5
3 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Ontvangst in een warme, open sfeer, goede uitleg over hoe de behandeling zal verlopen zodat je je direct op je gemak voelt. Het was tegelijkertijd een boeiende, aangename en ontspannende ervaring. Voor mij zeker een aanrader!
Van Gompel
il y a 6 mois
Ik kom steeds volledig tot rust bij Veerle. De ontvangst met een rustige babbel, de aangename achtergrondmuziek, de ontspannende behandeling, nadien rustig bekomen met een glaasje water. Veerle weet elke keer de juiste punten te activeren en geeft daar ook voldoende feedback over. Ze geeft je tips en handvaten om zelf thuis verder te gaan met een betere zelfzorg. Een aanrader voor iedereen!
il y a 7 mois
In 1 woord..... SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
il y a 2 ans

À propos

Gezichtsreflexologie Veerle Geerts
Jubilélaan 16
2920 Kalmthout

Weet je wat gezichtsreflexologie voor je kan doen? Gezichtsreflexologie is een moderne therapie waarbij neuro-anatomie en verschillende oude Indiaanse en Oosterse therapieën worden gecombineerd. Het wordt ingezet voor pijnstilling of een energieboost door manuele stimulatie en massage van de verschillende zones, punten en lijnen op je gezicht en hoofdhuid. Jong en oud kunnen in de praktijk terecht voor een effectieve behandeling van neurologisch gerelateerde aandoeningen, stress gerelateerde pijnen en andere fysieke symptomen. De behandeling is uitermate ontspannend en aangenaam.

Lundi
09:0016:00
Mardi
09:0016:00
Mercredi
Fermé
Jeudi
09:0022:00
Vendredi
09:0015:00
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé

Salons de massage dans les environs