Beauty by Kris

4,8
92 avis
Autolei 78, Wommelgem, 2160
Salon à domicile
Ouvert Aujourd'hui: 10:00 - 18:00

Services populaires

Parcourir les services

Tout
Mains & Pieds
Épilation
Visage
Massage
Corps
Physiothérapie

Avis sur le salon

4,8
92 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Super goed, vlot geholpen en fijn advies
Alles is heel persoonlijk en verzorgd. Je krijgt duidelijke uitleg over de oorzaak van problemen en wat je zelf kan doen om die oplossen. Kris is een super vriendelijke dame die uitstekend werk levert. Echt gewoon genieten.
Zeer lieve dame met kennis van het vak. Met hydrafacial is mijn huid goed aangepakt geweest en voelt het gezond en zacht aan. Ik kreeg extra tips en staaltjes mee om thuis mee aan de slag te gaan.
Was super comfortable. We were able to communicate in english enough for me to understand what the steps were. When I had the face mask on, she even made a coffee, which was such a nice touch. My face felt so clean after all the travelling I had been doing.
Kristina was super grondig, hygiënisch en gaf veel tips en tricks over wat ik zelf nog kan doen aan een ingegroeide teennagel. Enorm fijne ervaring!
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

À propos

Bij Beauty by Kris bied ik Kristina jullie een uitgebreide gamma cosmetische behandeling o.a. ook esthetisch en gespecialiseerde pedicure aan. Mijn focus is gericht op dames voor wie de leeftijd niets meer dan een cijfer is en een rimpelloze huid willen onderhouden.Hetgeen dat mij van de rest onderscheidt is dat ik met de meest innovatieve apparaten in de strijd tegen huidveroudering werk. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, zelf na de eerste procedure. De huid is duidelijk strakker en de tekenen van veroudering zijn sterk verminderd. In mijn esthetische praktijk kwam ik regelmatig mensen met voetproblemen tegen ,dus besloot ik mij verder te specialiseren in gespecialiseerde pedicure zodat ik meer kon betekenen voor mijn klanten en hen weer het plezier te gunnen van een aangename wandeling, winkelen of sporten zonder pijn.In mijn pedicuur praktijk gebruik ik gespecialiseerde technieken om de pijn in de voegen veroorzakt door eeltpit, likdoorn, teen of nagelafwijkingen te verzachten. Mijn pedicuur behandeling beëindig ik altijd met relaxerend voetmassage.

Services

Corps
Visage
Massage
Épilation
Mains & Pieds
Physiothérapie
Médical et Dentaire

Portfolio

L'avis de nos clients sur Kristina

Expérimenté/e7
Qualifié/e6
Sympathique5
Expert/e5

Équipements

Nettoyage et hygiène
Visière de protection contre les éclaboussures utilisée par le personnel
Masque facial obligatoire pour le personnel
Gel hydroalcoolique disponible sur place
Les espaces de soins sont désinfectés entre chaque rendez-vous
Le matériel est désinfecté entre chaque rendez-vous
Nombre limité de clients
Général
Animaux de compagnie acceptés
Réservé aux femmes

À propos

Beauty by Kris
Autolei 78
2160 Wommelgem

Bij Beauty by Kris bied ik Kristina jullie een uitgebreide gamma cosmetische behandeling o.a. ook esthetisch en gespecialiseerde pedicure aan. Mijn focus is gericht op dames voor wie de leeftijd niets meer dan een cijfer is en een rimpelloze huid willen onderhouden.Hetgeen dat mij van de rest onderscheidt is dat ik met de meest innovatieve apparaten in de strijd tegen huidveroudering werk. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, zelf na de eerste procedure. De huid is duidelijk strakker en de tekenen van veroudering zijn sterk verminderd.

In mijn esthetische praktijk kwam ik regelmatig mensen met voetproblemen tegen ,dus besloot ik mij verder te specialiseren in gespecialiseerde pedicure zodat ik meer kon betekenen voor mijn klanten en hen weer het plezier te gunnen van een aangename wandeling, winkelen of sporten zonder pijn.In mijn pedicuur praktijk gebruik ik gespecialiseerde technieken om de pijn in de voegen veroorzakt door eeltpit, likdoorn, teen of nagelafwijkingen te verzachten.

Mijn pedicuur behandeling beëindig ik altijd met relaxerend voetmassage.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer :
Bushalte Wommelgem Dorp op 100 meter lopen.

Het team :
Kristina is professioneel en vriendelijk.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer : Gezellig thuissalon
  • Gespecialiseerd in: Gelaatsverzorgingen
  • Merken & producten: Galvanic
  • De extra’s : In de salon kan niet worden gepind. Er kan gratis worden geparkeerd. In de salon kan met Payconiq worden betaald.
LunLundi
10:0020:00
MarMardi
10:0020:00
MerMercredi
10:0020:00
JeuJeudi
10:0020:00
VenVendredi
10:0020:00
SamSamedi
10:0018:00
DimDimanche
Fermé

Chez vos experts dans les environs