Balans

Brusselsesteenweg 107, 1500 Halle
5,0
5 avis
Brusselsesteenweg 107, 1500 Halle

Avis sur le salon

5,0
5 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Heel leuke ervaring. Marina vraagt naar je eventuele klachten en past haar therapie aan zodat je met een super gevoel naar huis gaat. Echt aan te raden een stempelmassage!
Anonyme
il y a 5 mois
Zeer mooi en modern salon met super aangename verwelkoming. Reeds tweemaal behandeling voor de hals gehad met een zeer merkbare verbetering van de pijn. Kortom professionele behandeling.
il y a 6 mois
super behandeling, helemaal ontspannen. Zeer tactvolle dame. mooi en warm interieur. zachte muziek.
il y a 6 mois
Het was zeer rustgevend. Zeker aan te raden, in tijden van stress en moeilijke periodes. Ze kan de stress snel verminderen
il y a 6 mois
Gezellige sfeer. Kreeg een fijne massage, Ik kon al langer heel slecht slapen en ben die avond als een blok in slaap gevallen. Ook mijn zere nek werd aangepakt tijdens de massage. Ik kom zeker terug.
il y a 7 mois

À propos

Balans
Brusselsesteenweg 107
1500 Halle

Bij Balans in Halle kan je terecht voor een gezond lichaam op een natuurlijke manier. Heb je last van bepaalde klachten of pijntjes waar je graag vanaf wilt? Dan kan een massage uitkomst bieden. Bij dit salon kan je worden behandeld voor je spieren, gewrichten, spijsvertering, mobiliteitsklachten en migraine. Uiteraard kan je ook genieten van een diepgaande en ontspannende lichaamsmassage. Wat je reden ook is, na een bezoek aan Balans zal je beter in je vel zitten.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Lundi
Fermé
Mardi
08:3022:00
Mercredi
13:3022:00
Jeudi
08:3017:00
Vendredi
08:3022:00
Samedi
08:3017:00
Dimanche
Fermé