Melkmarkt 19, Antwerpen, 2000
Vandaag open: 09:00 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

4,6
98 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super tevreden! Leuk salon, heel vriendelijk! Ik kom zéker terug! :D Dankjewel!
Top, modieus, eigentijds, vlot, professionals
Super tevreden met het resultaat. Heel aangename & vriendelijke mensen! Bedankt om mijn haar zo goed te verzorgen! Zeker een aanrader en jullie zien me terug!
Het was een verschrikkelijke ervaring. Ik wens dit niemand toe. Ze moesten mijn haar 3 keer kleuren en 2 keer ontkleuren door een verkeerde kleur. Mijn haar is droog en beschadigd, terwijl ik gezond haar had. Daarnaast hebben ze iets minder dan 300 euro gevraagd. Ik moest 2de keer huilend terug komen, want mijn haar was oranje. Uiteindelijk na 3x pogingen bij hun, heb ik zelf thuis mijn haar gekleurd. Ik stuurde een berichtje naar hun en ik kreeg als antwoord “je bent zielig uw haar is ok”
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Laura
4.4
21 reviews

Behandelingen

Haar
Emre
5.0
12 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Toni Kalin Concept Store by Emre
Melkmarkt 19
2000 Antwerpen

Gelegen in het historisch centrum van Antwerpen vind je op de Melkmarkt de trendsetting Toni Kalin Concept Store by Emre. Alle kappers staan maar al te graag voor je klaar om je een coupe te geven dat je look completeert. Bij Toni Kalin Concept Store by Emre is er geen gebrek aan vakkennis en talent, want Toni Kalin heeft meermaals de eerste prijs binnengesleept voor onder andere de titels Best Women & Men Hairdresser of the Year en Colorist of the Year. Toni is tevens de eerste Belgische kapper met een eervolle vermelding in de Hall of Fame. Dit salon met internationale allure volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen in het kappersvak en het motto van Toni Kalin Concept Store by Emre luidt dan ook: "We don't imitate, we innovate."

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
08:3017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt