Toni Kalin Concept Store by Emre

Melkmarkt 19, 2000 Antwerpen
4,6
57 reviews
Melkmarkt 19, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,6
57 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer vriendelijke zaakvoerder. Ook de dames die er werken zijn zeer lief en geven goed advies. Mooi resultaat van de kleuring!
Elise
15 dagen geleden
Knaepen
18 dagen geleden
FRANZ
2 maanden geleden
Benedicte
3 maanden geleden
Zeer aangenaam salon. Niet iedereen mag zomaar mijn haar kleuren. Dat laar ik alleen over aan echte professionals. En dat zijn ze daar zeker. Steeds ongelofelijk mooie resultaten waarbij mijn haar ook vooral gezond blijft. Emre is een erg goede kapper die steeds bezig is met de nieuwste trends. Het is ook altijd mooi meegenomen naar het salon in het hartje van Antwerpen is gelegen.
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Toni Kalin Concept Store by Emre
Melkmarkt 19
2000 Antwerpen

Gelegen in het historisch centrum van Antwerpen vind je op de Melkmarkt de trendsetting Toni Kalin Concept Store by Emre. Alle kappers staan maar al te graag voor je klaar om je een coupe te geven dat je look completeert. Bij Toni Kalin Concept Store by Emre is er geen gebrek aan vakkennis en talent, want Toni Kalin heeft meermaals de eerste prijs binnengesleept voor onder andere de titels Best Women & Men Hairdresser of the Year en Colorist of the Year. Toni is tevens de eerste Belgische kapper met een eervolle vermelding in de Hall of Fame. Dit salon met internationale allure volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen in het kappersvak en het motto van Toni Kalin Concept Store by Emre luidt dan ook: "We don't imitate, we innovate."

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
08:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt