Toni Kalin Concept Store by Emre

Melkmarkt 19, 2000 Antwerpen
4,5
49 reviews
Melkmarkt 19, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,5
49 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Great colour
Anoniem
3 dagen geleden
Perfect
Torri
24 dagen geleden
Ik werd vriendelijk ontvangen en mijn haren werden netjes gewassen, geknipt en gedroogd.
Anoniem
één maand geleden
Ik wilde mijn haar korter laten knippen maar zat toch met een serieus bang hartje. Ik heb aan Emre een foto laten zien hoe ik het ongeveer wilde hebben en hij heeft echt supergoed werkt geleverd (zoals elke keer trouwens)! De lengte die er bij mij af mocht geknipt worden was blijkbaar ook lang genoeg om te kunnen doneren voor het goede doel, uiteraard zeg ik hier geen neen tegen. Ik ben een tevreden klant en zal steeds terug naar jullie komen voor een geweldige knipbeurt. Jullie zijn een TOPTEAM!
Sofie
één maand geleden
Toon reactie salon...
Leuke ontvangst, de kapper wist zonder veel woorden wat ik wou en zorgde ervoor dat ik met een leuke, makkelijk te onderhouden snit buiten stapte. Sfeer in kapsalon in zeer relax en toch wordt goed doorgewerkt.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Toni Kalin Concept Store by Emre
Melkmarkt 19
2000 Antwerpen

Gelegen in het historisch centrum van Antwerpen vind je op de Melkmarkt de trendsetting Toni Kalin Concept Store by Emre. Alle kappers staan maar al te graag voor je klaar om je een coupe te geven dat je look completeert. Bij Toni Kalin Concept Store by Emre is er geen gebrek aan vakkennis en talent, want Toni Kalin heeft meermaals de eerste prijs binnengesleept voor onder andere de titels Best Women & Men Hairdresser of the Year en Colorist of the Year. Toni is tevens de eerste Belgische kapper met een eervolle vermelding in de Hall of Fame. Dit salon met internationale allure volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen in het kappersvak en het motto van Toni Kalin Concept Store by Emre luidt dan ook: "We don't imitate, we innovate."

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0019:00
Woensdag
09:0019:00
Donderdag
09:0019:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
08:3017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt