The Skincare Clinic

4,9
159 reviews
Ter heydelaan 5, Deurne, 2100
Open Morgen: 12:00 - 19:00

Reviews

4,9
159 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Wist perfect waarmee ze bezig was. Was eerlijk en open over de behandeling. Ze kijkt naar wat het belangerijkste en het beste is voor de patiënt.
Ik werd vriendelijk verwelkomd. Ik had eerder al een gesprek met haar gehad over de procedure; toch kreeg ik nog kort wat uitleg over wat ging volgen en was er de mogelijkheid om vragen te stellen. De procedure verliep heel vlot, binnen een paar minuten was het klaar. Achteraf legde ze me uit waar ik op moest letten en wat ik niet mag doen. Dit gaf ze ook op een blad mee. Ik mocht zeker een bericht sturen in geval er toch iets niet duidelijk was. Ik ben dus heel tevreden, bedankt Niran!
Dit was een eerste kennismaking waarin ze me een uitgebreide uitleg gaf over wat de behandeling inhoudt. Dit gaf me een heel goed idee van wat ik kan verwachten. Ze vertelde over zowel de voor- als nadelen wat ik erg apprecieer.
Heel lieve en vriendelijke dame. Het was mijn 1ste keer, maar absoluut niet mijn laatste. U hebt een nieuwe vaste klant 😉
Heel tevreden. Mooie schone zaak met een warme sfeer. Ze kijkt naar wat er nodig is en wat bij je gezicht past. Ik mocht een tweede keer terugkomen om de rest te gebruiken. Hele fijne service. Ik kom zeker terug en raad iedereen aan hierheen te gaan ❤️
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Niran

Vakkundig14
Professioneel10
Zorgzaam9
Deskundig7

Over

The Skincare Clinic
Ter heydelaan 5
2100 Deurne

Aan de Ter heydelaan in Deurne vind je schoonheidssalon The Skincare Clinic. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gelaatsbehandelingen als microneedling, een bb glow-behandeling of een chemische peeling.

Eigenares Niran heeft meer dan 10 jaar ervaring en werkt professioneel. Ze is gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Voorafgaand aan elke behandeling vindt een intake plaats waarbij jouw huid geanalyseerd wordt. Aan de hand van de huidanalyse bespreekt Niran samen met jou welke behandeling het beste bij jou en jouw wensen past.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
12:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt