Natural Health

4,9
243 reviews
Ververijstraat 49, Destelbergen, 9070
Open Morgen: 10:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Reviews

4,9
243 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Al jarenlang ga ik bij Muriel langs om te ontspannen, me op te laden en voor waardevol advies. Als ik terugkijk naar hoe ik me voelde de eerste keer dat ik ging en nu heb ik een sprong voorwaarts gemaakt. De sessies bij Muriel hebben daar voor een groot stuk toe bijgedragen. Ik wens iedereen een traject bij Natural Health toe. Of gewoon een ontspanningsmassage. Wat het ook wordt, gunstig effect gegarandeerd!
Heel aangenaam rustmoment gehad
Muriel heeft een passie voor haar vak , niet enkel de massage maar ook een wijze raad als je met kwaaltjes zit , ze heeft veel kennis van heel veel helende alternatieven , ze weet waar ze met bezig is … fantastisch 🤩
Muriel weet precies welke punten en gebieden op mijn voeten ze moet behandelen om mijn energiestroom op gang te brengen en beter te doen stromen. De sessies zijn telkens zeer ontspannend, nadien voel ik me vrijer en energierijker. Een mooi geschenk voor je mezelf!
Ik werd zeer warm ontvangen. Alles verloopt rustig met veel liefde, aandacht en zorg. De massage in combinatie met goed passende muziek was ontzettend ontspannend en deed enorm deugd. Er wordt gevraagd en geluisterd naar je voorkeuren en mogelijke zorgen. Ik kom zeker terug 🙏
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Muriel

Deskundig20
Getalenteerd19
Zorgzaam16
Vakkundig14

Over

Natural Health
Ververijstraat 49
9070 Destelbergen

Bij massagepraktijk Natural Health in Destelbergen kan je een ontspanningsmassage, dieptemassage, rug-, schouder- en nekmassage, voetreflexmassage of lymfedrainage boeken.

Eigenares Muriel is een gezonheidsconsulente en zo ontdekte ze ook een passie voor diverse massagetechnieken. Muriel neemt de tijd voor behandelingen en biedt een luisterend oor. Mocht je fysieke klachten hebben bespreek ze dan vooral zodat jullie samen kunnen kijken wat een passende oplossing is. Muriel staat dichtbij de natuur en haar behandelingen zijn daar ook op geïnspireerd.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
08:0012:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
08:0012:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021

Massagesalons in de buurt