Profitez de 10€ de remise lors de votre première réservation via l'application
Entrez le code APP10 lors du paiement
Download our free app.
Connexion en cours, merci de patienter...
Vous êtes connecté
S'identifier
Filtres
Filtrer...
Trier par
Trier par

Massage thérapeutique près de Oud-Heverlee, Province du Brabant flamand

Localisation
Distance
Nous avons trouvé 3 salons
Trier par
Trier par

Therapeutische massages

Infos
4.6 26 avis
Bij Therapeutische massages kan je 7 dagen per week terecht voor diverse relaxerende massages. Eigenares Bea voelt precies aan wat jouw lichaam nodig heeft en past daar haar massages volledig op aan. Geniet van een goede kleipakking voor het gehele lichaam, welke niet alleen ontspannend, maar ook zuiverend werkt voor de huid. Wil je nog even nagenieten van de relaxatie? Het salon ligt nabij het Jezuietenpark, waar je nadien nog een heerlijke wandeling kan maken. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Gua Sha therapie
30 min
30 €
Hempoliemassage
1 u
50 €
Tous les services…

The Golden Tree

Infos
4.7 18 avis
Heb je last van onrust en stress en wil je hier graag van af? Bij The Golden Tree heb je de mogelijkheid om tot jezelf te komen en de harmonie tussen lichaam en geest terug te vinden. Met behulp van diverse massages en soundhealing kunnen zowel fysieke, psychische als emotionele klachten worden verminderd of verholpen. In dit salon kom je volledig tot rust zonder afgeleid te worden door prikkels om je heen. Een bezoek aan dit salon geeft je innerlijke rust een boost en zorgt voor volledige ontspanning.
Klankhealing
1 u - 1 u 30 min
À partir de 60 €
Klankhealing - kuur
1 u
À partir de 265 €
Tous les services…

Zachte Zorg

Infos
4.9 18 avis
Zachte Zorg is een omvattende benaming voor het geheel van behandelingen die Ivette aanbiedt in haar praktijk aan de Lodewijk De Vochtlaan in Heverlee. Ivette, verpleegkundige van opleiding, kiest in haar benadering voor de kracht van de zachtheid. Centraal hierbij staat aanraking. Begripvolle aanraking kan onaangename en traumatische ervaringen helpen oplossen. Bij Zachte Zorg kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor een relaxerende massage of om een blokkade in het lichaam op te heffen. Bij elke vraag wordt samen onderzocht welke specifieke wensen er zijn en wordt de behandeling daarop afgestemd.
Consult emotioneel welzijn
50 min
50 €
E.V.C.
1 u
50 €
S.T.E.R.-therapie
45 min
50 €
Tous les services…
En cours...