Profitez de 10€ de remise lors de votre première réservation via l'application
Entrez le code APP10 lors du paiement
Download our free app.
Connexion en cours, merci de patienter...
Vous êtes connecté
S'identifier
Filtres
Filtrer...
Trier par
Trier par

Beauté et bien-être près de Oud-Heverlee, Province du Brabant flamand

Localisation
Distance
Filtrer les résultats de la recherche
Fait
Date et Heure
Réductions
Produits Utilisés
Gamme de Prix
€0 - €4000
Nous avons trouvé 12 salons
Trier par
Trier par

Schoonheidssalon Marie

Infos
4.9 70 avis
Smile, shine en sparkle bij de knusse Schoonheidssalon Marie in Leuven, want Marie biedt hier gelaatsverzorgingen, massages, ontharingen en hand- en voetverzorging aan. Zijn je nagels of wenkbrauwen eigenlijk niet meer om aan te zien? Marie brengt hier met veel plezier en passie verandering in. Ze gebruikt voor de gelaatsbehandelingen verder topproducten die worden aangepast aan je huidtype en leeftijd. Het leven is zo vervelend nog niet, want je wordt bij je behandeling vergezeld van een drankje en nieuwe klanten ontvangen tevens een welkomstgeschenk. Kom je met de auto? Dan parkeer je gratis voor de deur. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Harsen - lichaam
15 min - 1 u
À partir de 12 €
Harsen - gelaat
10 min - 15 min
À partir de 6 €
Verven - wenkbrauwen
15 min
8 €
Tous les services…

Therapeutische massages

Infos
4.7 30 avis
Bij Therapeutische massages kan je 7 dagen per week terecht voor diverse relaxerende massages. Eigenares Bea voelt precies aan wat jouw lichaam nodig heeft en past daar haar massages volledig op aan. Geniet van een goede kleipakking voor het gehele lichaam, welke niet alleen ontspannend, maar ook zuiverend werkt voor de huid. Wil je nog even nagenieten van de relaxatie? Het salon ligt nabij het Jezuietenpark, waar je nadien nog een heerlijke wandeling kan maken. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Dieptemassage - deep tissue massage
1 u
50 €
Ontspanningsmassage
1 u
50 €
Trigger point massage
1 u
50 €
Tous les services…

L'Artisty

Infos
4.7 102 avis
Bij nagel- en beautysalon L’Artisty in Heverlee kun je terecht voor goede behandelingen. Boek bijvoorbeeld een harsbehandeling om je van je ongewenste haartjes af te helpen of boek een manicure of pedicure voor verzorgde handen en voeten. Daarnaast kun je bij eigenares Lotte ook terecht voor goede gelaatsverzorgingen. Na een behandeling zal je huid weer helemaal in topconditie zijn. Rond je bezoek af met een ontspannende massage zodat je ontspannen én op je mooist het salon weer verlaat. Kom je met de auto? Dan kan je gratis voor de deur parkeren. Handig om te weten: in dit salon is het ook mogelijk om met de Bancontact-app te betalen.
Harsen - lichaam
15 min - 40 min
À partir de 8 €
Gelnagels - bijwerken
1 u 40 min
27,50 €
Gellak
45 min
20 €
Tous les services…

Vanity Hair & Art

Infos
4.6 29 avis
Bij Vanity Hair & Art hebben ze een liefde voor haar, mens en dier. Je bent hier van harte welkom voor een goede snit, kleuring en verzorging. Door de zeer ruime ervaring in het kappersvak, weet het team keer op keer een coupe te creëren die volledig aansluit bij jouw wensen. In het salon worden de producten van Kevin Murphy gebruikt welke niet op dieren worden getest en milieuvriendelijk zijn. Voor een mooie afwerking kan je in het salon tevens een fijne manicure ondergaan. Zo ben je direct klaar voor een avondje uit.
Vrouwen - cut all-in
1 u
55 €
Jongens 19 tot 25 jaar - knippen
20 min
27 €
Jongens tot 13 jaar - knippen
20 min
22 €
Tous les services…

Jodani Oud-Heverlee

Infos
4.8 13 avis
Handen worden ook wel gezien als het visitekaartje van de vrouw. Het is dan ook fijn wanneer je handen en nagels er mooi en verzorgd uitzien. Dit kan je laten verwezenlijken bij Jodani. Jodani is een nagelsalon waar je een luxe ervaring kan verwachten. Rekening houdend met jouw wensen en behoeften worden jouw handen, voeten en nagels opgeknapt waardoor je langdurig van een verzorgende look kan genieten. Daarnaast is een bezoek aan Jodani ook het perfecte moment om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte en zo heerlijk te relaxen.
Gelnagels - nieuwe set
1 u
À partir de 45 €
Pedicure - spa
30 min - 40 min
À partir de 29 €
Gelnagels - herstelling binnen 5 dagen
10 min - 20 min
GRATUIT
Tous les services…

Chris Art Lounge

Infos
5.0 10 avis
L’institut de beauté Chris Art Lounge, situé à Grez-Doiceau est un lieu d’apaisement et de sérénité entièrement dédié à votre beauté et bien-être. Profitez d’un temps pour vous, d’un moment où vous n’aurez pas à courir d’une activité à l’autre et laissez Chris s’occuper de vous. Ici, chaque personne est traitée avec considération. Vous retrouverez un bien-être intérieur et extérieur grâce à des soins de qualité qui vous seront prodigués avec les produits haut de gamme de Make Up For Ever, ProNails et Webecos. NB : Les massages dans ce salon sont réservés aux femmes.
Réparation d'un ongle - hors remplissage
15 min
À partir de 6 €
Réparation d'un ongle - dans le remplissage
15 min
À partir de 3 €
Dépose de vernis semi-permanent
15 min
20 €
Tous les services…

The Golden Tree

Infos
4.7 23 avis   Période creuse
Heb je last van onrust en stress en wil je hier graag van af? Bij The Golden Tree heb je de mogelijkheid om tot jezelf te komen en de harmonie tussen lichaam en geest terug te vinden. Met behulp van diverse massages en soundhealing kunnen zowel fysieke, psychische als emotionele klachten worden verminderd of verholpen. In dit salon kom je volledig tot rust zonder afgeleid te worden door prikkels om je heen. Een bezoek aan dit salon geeft je innerlijke rust een boost en zorgt voor volledige ontspanning.
Dieptemassage
1 u - 1 u 30 min
À partir de 60 €
Klankschalenbehandeling
1 u - 1 u 30 min
À partir de 60 €
Anti-stressmassage
1 u - 1 u 30 min
À partir de 60 €
Tous les services…

Marianne Larondelle

Infos
5.0 10 avis
Marianne est thérapeute de massage Trager. Le massage Trager, c’est la détente et la relaxation via une technique de massage différente, une approche d’intégration psycho corporelle et de découverte du mouvement. Un massage qui invite le corps et l’esprit à se détendre, à votre rythme, en douceur et en mouvement, comme un nuage qui danse. Il se décline en mouvements à la fois doux et dynamiques, souples et rythmés, composés de jeux avec le poids du corps, de vibrations, de bercements, d’étirements, de compressions et d’ondulations. NB: les paiements au salon sont possibles par Bancontact ou application mobile.
Massage Trager® épaules & tête
30 min
20 €
Massage Trager® ciblé
1 u
40 €
Massage Trager® complet
1 u 30 min
60 €
Tous les services…

Schoonheidssalon Kelly

Infos
4.8 28 avis
Schoonheidssalon Kelly aan het Dalemhof heeft alles in huis om de moderne man en vrouw helemaal tot rust te laten komen. Eigenares Kelly verwelkomt je graag in haar nieuwe en modern ingerichte salon. Door haar uitgebreide ervaring en persoonlijke benadering kan zij jou voorzien van specialistisch en eerlijk behandeladvies. Neem bijvoorbeeld een weldadige gelaatsverzorging, massage of hand- of voetverzorging. En ook na een spray tan mag jij weer helemaal gezien worden. Look good, feel fabulous. Er wordt gewerkt met het anti-allergisch cosmeticamerk Keenwell.
Medische pedicure
45 min
26 €
Vrouwen ontharen - onderlichaam
15 min - 45 min
À partir de 18 €
Vrouwen ontharen - gelaat
10 min - 20 min
À partir de 7 €
Tous les services…

Zachte Zorg

Infos
4.9 18 avis
Zachte Zorg is een omvattende benaming voor het geheel van behandelingen die Ivette aanbiedt in haar praktijk aan de Lodewijk De Vochtlaan in Heverlee. Ivette, verpleegkundige van opleiding, kiest in haar benadering voor de kracht van de zachtheid. Centraal hierbij staat aanraking. Begripvolle aanraking kan onaangename en traumatische ervaringen helpen oplossen. Bij Zachte Zorg kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor een relaxerende massage of om een blokkade in het lichaam op te heffen. Bij elke vraag wordt samen onderzocht welke specifieke wensen er zijn en wordt de behandeling daarop afgestemd.
Causale voetreflexologie - kinderen
30 min
À partir de 25 €
Bodypulsing
30 min
25 €
Kinder MIR-massage
30 min - 1 u 30 min
À partir de 30 €
Tous les services…

House of Eden

Infos
5.0 9 avis
At House of Eden to Jules Vanlaerstraat in Bertem owner Christine enjoys sharing her passion for massage with you! You can in a warm and cozy space offers a range of massages. The deep relaxation flows into your blood and energy to every cell itself loose in your body and come tensions and emotions. When people relax, release stress, are totally zen and go home with extra energy, this gives Christine a great feeling! Please note: in the salon it is not possible to pay by bancontact / card. The salon is for women only.
Rug-, schouder- en nekmassage
30 min - 1 u
À partir de 30 €
Relaxatiemassage
30 min - 1 u 30 min
À partir de 30 €
Gelaats- en hoofdmassage
30 min
30 €
Tous les services…

Chillax

Infos
3.5 5 avis
Aan de Naamsesteenweg in Heverlee is Chillax gevestigd. Of je nu last hebt van stress, chronische pijn, een hoge bloeddruk, migraine, hyperventilatie of tegen een burn-out aan zit, Chillax heeft voor al deze problemen het juiste behandelplan. Dit is de plek waar je moet zijn als je even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Ervaar het gevoel van gewichtloosheid tijdens een floatsessie of laat je zintuigen prikkelen in de AlphaSphere – de ligstoel met een eigen kosmos en ontspannende vibraties. Ook kun je bij deze salon terecht voor ontspannende massages.
AlphaSphere
25 min
28 €
Chillax Alpha Try Out Card
25 min
39 €
Floatsessie
1 u
48 €
Tous les services…
En cours...