Olivia Oils & Massage

Witteleertouwersstraat 58, 8000 Brugge
4,9
98 avis
Witteleertouwersstraat 58, 8000 Brugge

Avis sur le salon

4,9
98 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
vriendelijk, gezellig, straalt rust uit, Ideaal een uurtje puur relax. een uurtje voor jezelf in de hectische maatschappij. zeker een aanrader
Geert
il y a un mois
Hallo, Weer naar Olivia geweest en het was top. Ook is het iedere keer vernieuwend. Olivia weet waar ze mee bezig is en zelf heb ik nog geen betere massage gehad( En ik heb al een paar andere adressen gedaan) En alles klopt muziek , olie , de geur in de massage ruimte , de sfeer , lekker warm en de gouden handen van Olivia. Olivia nog eens bedankt en tot volgende keer. :-)
Luc
il y a un mois
patrick
il y a un mois
Escapade en Indonésie le temps d’un soin. Expérience inoubliable, détendu comme jamais ! Olivia est une personne très à l’écoute et passionnée. Merci Pris & Ana
Anaïs
il y a 2 mois
Olivia is een fijne vrouw die heel goed is in wat ze doet. Ze werkt met gevoel en met diepte en neemt helemaal de tijd voor jou. De ruimte is heel warm en gezellig. Ik ben zelf masseuse en kan met ervaring zeggen dat ze heel erg goed is! Dankjewel Olivia.
Sophia
il y a 2 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Olivia Oils & Massage
Witteleertouwersstraat 58
8000 Brugge

Olivia is al jarenlang gepassioneerd door de werking van essentiële oliën en helende massages. Na haar scholing van Aromatherapie in Groot Brittanië volgde zij een opleiding in Varanasi in Indië, één van de oudste steden ter wereld in het land van oliën en kruiden. Elke behandeling is zeer persoonlijk: volgens jouw individuele noden stelt Olivia een uitgebalanceerde zalf of olie samen uit het repertoire van de natuur. Gun jezelf een bezoek aan deze energetische massage studio en kom tot rust onder een helende zon van bergkristal. Let op: in dit salon is betalen met Bancontact niet mogelijk!

Lundi
08:0022:00
Mardi
08:0022:00
Mercredi
08:0022:00
Jeudi
08:0022:00
Vendredi
08:0022:00
Samedi
08:0022:00
Dimanche
08:0022:00
Les awards du salon
Top Rated 2017

Salons de massage dans les environs