Body Flow

Branderslaan 18, 9140 Temse
3,7
6 avis
Branderslaan 18, 9140 Temse

Avis sur le salon

3,7
6 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Imke
il y a 9 mois
Priscilla
il y a un an
Het was een zeer fijne ervaring. Ik kwam langs voor afslanking Ze gaf me zo veel info waar ik meteen mee aan de slag kon gaan. Het was duidelijk en helder hoe ik te werk moest gaan. Na enkele weken was het resultaat goed zichtbaar. Ze volgde me ook goed op en als ik met vragen zat kon ik sturen of mailen. Het was zo leuk te weten dat ze je op dit avontuur steunt. Als je dus interesse hebt twijfel niet je zal het je niet beklagen.
Anonyme
il y a un an
Het ontvangst was zeer warm. Ik voelde me meteen thuis. Ze is zeer begaan met haar klanten. Het was een heuse ervaring. Ik raad bodyflow zeker aan bij mijn vrienden & familie. Als je houd van persoonlijk contact in tegenstelling tot de meeste centra waar je slechts een nummer bent. Ik zou zeggen doe zo verder.
Anonyme
il y a un an
Werkelijk afzetterij. Ik heb een sportmassage van een uur gereserveerd. Ik was om 19:25 binnen en om 20:10 zat ik al weer in de wagen. Daar komt dan ook nog eens bij dat mevrouw maar liefst 3 keer de kamer verlaten heeft voor enkele minuten. Dit salon best vermijden.
Anonyme
il y a un an
Voir la réponse du salon...
Voir plus de commentaires...

À propos

Body Flow
Branderslaan 18
9140 Temse

Bij Body Flow in Temse kun je terecht voor een totaal concept voor zowel lichaam als geest. Kies voor een natuurlijke bodysugaring sessie om van al je ongewenste haartjes af te komen of kom tot rust met een ontspannende lichaamsmassage of beleef juist een intense sportmassage. Ook kun je kiezen uit verschillende reinigende gelaatsbehandelingen. Eigenaresse Carine zal je professioneel begeleiden en zal er voor zorgen dat je ontspannen en fris de praktijk verlaat.

Lundi
09:0020:00
Mardi
09:0020:00
Mercredi
09:0020:00
Jeudi
09:0020:00
Vendredi
09:0018:00
Samedi
09:0013:00
Dimanche
Fermé