Beautystudio Fauvelle

Oostveldstraat 70 72, 9900 Eeklo
4,7
12 avis
Oostveldstraat 70 72, 9900 Eeklo

Avis sur le salon

4,7
12 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Joy
il y a 10 jours
Anonyme
il y a 2 mois
Pas terug in België Eeklo komen te wonen en terug een goeie schoonheidsspecialiste moeten zoeken. U weet beter of ik dat je er zo een paar afgaat voor u degene vind die bij jou past en jou op jouw manier verzorgd. Als eerste was ik ruim 10min te laat. Wat de toch wel jonge frisse juffrouw mij totaal niet kwalijk nam doordat ze tijd genoeg vrijmaakt tussen klanten in om situaties als dubbelgeboekt te staan te vermijden. De behandeling zelf: Daar ik gewoon ben om op de Turkse manier onthaard te worden in het gezicht was waxen helemaal nieuw voor me. Stelde ze me eerst gerust en liepen we samen naar achter waar uiteindelijk de eerste waxbeurt plaats nam. Alles verliep heel netjes en super snel zonder enige pijn, wat ik dus wel verwacht had. Chloë de jonge sociale dame doet dit heel erg goed. Heeft me nog verder geholpen met wat uitleg over haar verzorgende gezichts productjes en testertjes meegegeven.
Anonyme
il y a 2 mois
Super tevreden: boeking via de site was heel gemakkelijk en direct antwoord gekregen, vriendelijk ontvangst in het salon, aangename sfeer en heel hygiënisch!
Nicolas
il y a 2 mois
helaas stond ik voor een gesloten deur . ook telefonisch was niemand te bereiken . nochtans kreeg ik vanmorgen een herinnering van mijn afspraak via sms. zal dus de eerste keer en laatste keer dat ik een reservatie maak
Sandra
il y a 3 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Beautystudio Fauvelle
Oostveldstraat 70 72
9900 Eeklo

Ben jij toe aan een professionele schoonheidsbehandeling om jezelf even compleet in de watten te laten legen? Kunnen je handen, voeten en nagels wel wat verzorging gebruiken? Of wil je gewoon lekker genieten van een ontspannende massage? Dan ben je bij het sfeervolle en mooi ingerichte Beautystudio Fauvelle aan het juiste adres! Je kunt hier terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen of je kunt aan je kleurtje werken tijdens een zonnebanksessie. Voor zijdezachte voeten kun je onder andere kiezen voor een pedicurebehandeling met de bekende Garra rufa visjes.

Lundi
09:0016:00
Mardi
09:0018:00
Mercredi
09:0016:00
Jeudi
Fermé
Vendredi
09:0016:00
Samedi
10:0016:00
Dimanche
Fermé

Cliniques de la peau dans les environs