Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Limburg
Filters
Sort

Manicure in Limburg

We've found 4 venues

Sort by
Location
Search distance
Date
Price Range
€0 - €4000
Show me salons with
Express Treatments
Top Rated

Dstijl

4.8 30 reviews
More details
Ben je toe aan een heerlijk verwenmoment voor jezelf? Breng dan eens een bezoek aan Dstijl aan de Mudakkers in Lommel. Hier zijn zowel vrouwen als mannen van harte welkom voor een totaalpakket aan gelaatsverzorging, harsen, visagie en massage. Tevens kun je kiezen voor voetreflexologie gegeven door een therapeut. Kom langs voor een enkele behandeling of een gehele verzorging en je zult het salon weer stralend verlaten. Wacht niet langer en boek nu je afspraak. Handig om te weten: het salon is rolstoeltoegankelijk.
Manicure
30 min
25
Luxe manicure
1 u
45
Manicure en pedicure
1 u
55
Show all services at this venue…

Institute Hasselt

4.7 18 reviews
More details
Bij Institute Hasselt kan je terecht voor allerlei schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Laat je heerlijk verwennen met een gelaatsverzorging waarbij ze producten gebruiken van Dr. Baumann en Arkana. Wil je liever af van vervelende rimpels of pigmentvlekken en wil je je algemene huidconditie verbeteren? Ook daarvoor ben je bij Institute Hasselt op de juiste plek. Daarnaast worden er verschillende manicures, pedicures en ontharingen aangeboden. Geniet alleen of samen met een vriend of vriendin van het heerlijke aanbod van dit salon.
Nagels lakken
10 min - 20 min
from 5
Manicure
30 min - 40 min
from 25
Manicure en pedicure
1 u - 1 u 15 min
from 55
Show all services at this venue…

Bellocosi

4.8 38 reviews
More details
Bij Bellocosi brengen ze jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren. De verschillende gelaatsbehandelingen zorgen ervoor dat jouw huid er gezonder en stralender uit zal zien. Daarnaast kun je optimaal relaxen door middel van een heerlijke massage met warme olie. Maak je look af met mooie nagels, wimpers, wenkbrauwen en eventueel wat make-up. Met een bezoek aan dit gezellige salon zorgt eigenares Stephanie ervoor dat jij van top tot teen wordt verzorgd. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Nagels lakken
10 min - 15 min
from 5
Manicure - luxe
30 min - 40 min
from 35
Manicure - standaard
20 min - 30 min
from 20
Show all services at this venue…

Stylingpoint

4.8 23 reviews
More details
In Noord-Limburg weten ze wat genieten is en dat gemak een handje helpt om je heerlijk te kunnen ontspannen. Vandaar het all-in-one concept van StylingPoint. Je hoeft je niet te verplaatsen tussen verschillende salons en geniet onder hetzelfde dak van een kappersbehandeling, gelaatsbehandeling, kies ervoor om je handen en/of voeten te verwennen of laat bijvoorbeeld nagels of wimperextensions zetten. Ervaar het zelf en boek meteen in deze leuke professionele salon.
Manicure
20 min
15
Manicure en gellak
40 min
25
Spa manicure deluxe
50 min - 1 u
from 45
Show all services at this venue…
Loading...