Popular Treatments

Choose from 48 venues offering Nail treatments at nail salons and nail bars in Ghent

Instituut Una

4,8
305 reviews
Merelbeke, Ghent
Show on map
Pedicure1 hr
€40
Pedicure + gellak1 hr 15 mins
€55
Spa pedicure1 hr 15 mins
€65
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0017:30
SunSunday
Closed

Instituut Una is een instituut waar huidverbetering, een gezonde levensstijl en je goed laten voelen centraal staat. Alle behandelingen zijn volgens de persoonlijke wensen van de klant. Wij volgen steeds de nieuwste trends, ontwikkelingen in verband met huidverbeteringsbehandelingen. We werken met de nieuwste behandelingsmethodes. Met merken die zich inzetten om de huid te verbeteren, optimaal resultaat willen geven en dit op een natuurlijke en veilige manier.

Om een gezonde huid en lichaam te krijgen, is een persoonlijke aanpak, uitgebreide expertise heel belangrijk. Wist je dat jouw huid het grootste orgaan is ? Nog een reden te meer, om er extra zorg voor te dragen. Wij willen verder dan een goede huidverzorging en jou een uurtje relaxatie geven. Wij willen tevens een vertrouwenspersoon zijn en mensen wijzen naar een goeie en gezonde levensstijl, een levensstijl met sport en de juiste voeding, want ook dát is heel erg belangrijk voor je huid, lichaam en je beter te voelen.

Onze filosofie vind je hier dan ook terug over de hele lijn: een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat; waarbij het helemaal draait om jou goed, mooi en gezond te doen voelen – in alle aspecten van je leven. En mag dat nu net het geen zijn dat Instituut Una zó uniek maakt.

Wil jij dit ook? Dan is instituut UNA jouw Go-To instituut!