Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Leuven
Choose date & time
Filters

Cellulite treatments in Leuven

We've found 3 venues

Results include: VelaShape™

Sort by
Location
Search distance
Date
Price Range
€0 - €4000
Show me salons with
Smart Discounts
Express Treatments
Top Rated

Schoonheidssalon Carmen

4.8 77 reviews
More details
Bij Schoonheidssalon Carmen in Leuven staan wellness en beauty centraal. Een schoonheidsbehandeling bij dit salon betekent dan ook meer dan alleen de verzorging van je uiterlijk. Een goede uitstraling wordt namelijk veroorzaakt door een positieve balans tussen lichaam en geest. Kom heerlijk tot rust terwijl je lichaam van top tot teen wordt verwend. Daarnaast kan je bij dit salon ook terecht voor huidverbetering en afslanking. Na een behandeling bij dit salon barst je van de nieuwe energie en zul je dit ook uitstralen.
Cellulitebehandeling TechniSPA 2
1 u
69
Cellulitebehandeling TechniSPA
1 u
69
Show all services at this venue…

Fitforyou

4.8 38 reviews
More details
Bij fitness- en revalidatiecentrum Fitforyou op de Mechselsesteenweg te Herent vind je alles onder één dak. Je kunt hier terecht om aan je sportieve doelen te werken. Of je nu wilt vermageren, de conditie wilt verbeteren, revalideren of alles verstevigen; de gediplomeerde trainers en kinesisten helpen je met plezier. Heb je meer nood aan ontspanning dan kun je je laten verwennen met een heerlijke massage, de handen laten verzorgen met een manicure of gelnagels laten plaatsen. De ingang en de parking zitten aan de voorzijde van het gebouw in het witte gedeelte; bij revalidatiecentrum Fitforyou.
Vrouwen Endermologie Alliance - per zone
35 min
60
Mannen Endermologie Alliance - per zone
35 min
60
Anti-cellulite arrangement - Slim focus
1 u 15 min
65
Show all services at this venue…

Re-sult

4.9 15 reviews
More details
Schoonheid, gezondheid, esthetiek en het medische aspect staan steeds dichter bij elkaar en de kloof tussen het medische en esthetische wordt steeds kleiner. Re-sult wil de brug tussen beide slaan. Ze werken hier met de cosmedische producten van het merk Mesoestetic en maken gebruik van hoogtechnologische, innovatieve apparaten om je zo alleen het beste te kunnen bieden. Op basis van een huidanalyse selecteren ze hier de programma’s, producten en apparaten die het beste bij je passen. Zo kunnen ze je bij Re-sult de beste resultaten garanderen.
Photogen
1 u
from 120
Celullischock
1 u
from 120
Show all services at this venue…
Loading...