Yves Rocher Gent Hoornstraat

Hoornstraat 3, 9000 Gent
4,5
9 reviews
Hoornstraat 3, 9000 Gent

Venue reviews

4,5
9 reviews
Ambience
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Was genieten zeer aangename sfeer. Ben zeer goed ontvangen geweest. Een zeer professioneel schoonheidsspecialiste . Alles was zeer clean en netjes.
Jelena
3 months ago
Heb hier vorige week een gelaatsverzorging + kleuring van mijn wenkbrauwen laten uitvoeren. Vriendelijk personeel en was zeer tevreden over het resultaat! Ik zal hier zeker nog eens terug komen.
3 months ago
Ik heb voor de eerste keer mijn wenkbrauwen en bovenlip laten epileren en ben hier zeer tevreden van! Het personeel was vriendelijk en professioneel. Ik kom hier zeker terug !
3 months ago
Een aantal weken geleden heb ik hier een rugmassage en gelaatsverzorging laten doen. Dit werd professioneel uitgevoerd en het personeel was zeer aangenaam. Ik heb er ten volste van genoten en heb direct een tweede afspraak geboekt!
3 months ago
Ik heb mij deze paasvakantie op 12 april eens laten verwennen bij Yves Rocher in de Hoornstraat in Gent. Met de zomer in het vooruitzicht heb ik allerlei ontharingen laten uitvoeren: benen, oksels, bikinilijn. Zeer tevreden hier! Vriendelijk personeel dat goed werk levert
3 months ago
Show more reviews...

About

Yves Rocher Gent Hoornstraat
Hoornstraat 3
9000 Gent

Centraal gelegen in het centrum van Gent vind je Yves Rocher Gent Hoornstraat. Hier kan je terecht voor diverse beauty- en schoonheidsverzorgingen. Het team werkt tijdens de behandelingen met natuurlijke producten van Yves Rocher welke niet op dieren worden getest. Laat jezelf verwennen met een bezoek aan dit salon of gun jezelf een dagje uit en combineer het bezoek met een shopsessie. Handig om te weten: je kan de auto gemakkelijk parkeren in parking St-Michiels of Kouter.

Monday
10:0018:00
Tuesday
10:0018:00
Wednesday
10:0018:00
Thursday
10:0018:00
Friday
10:0018:00
Saturday
10:0018:00
Sunday
Closed

Beauty Salons nearby