Soulpath

Olijfstraat 64, Gent, 9000

Soulpath has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

N-Joy Asian Massage

1262 reviews
Koningstraat 19, 9000 Gent

Yin Yang Massage

347 reviews
Burgstraat 55, 9000 Gent

Yves Rocher Gent Grootkanonplein

689 reviews
Grootkanonplein 1, 9000 Gent

Popular services

Browse services

Venue reviews

5,0
1 review

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De tijd, aandacht zorg en bedding die Alexander biedt/creëert geeft een ontzettende rust. Zijn massages zijn zacht en diep relaxerent. Zo heb ik het toch ervaren. Thanks Alexander voor herhaling vatbaar. Misschien nog iets meer zelfzekerheid maar dat groeit wel door meer en meer te masseren. Daar ben ik 100% van overtuigd. Je hebt het in je vingers/handen of niet. Ewel, Alexander is iemand en die heeft het gewoon ...

About

Soulpath
Olijfstraat 64
9000 Gent

Bij Soulpath aan de Olijfstraat in Gent kun je terecht voor een individueel consult. Bij dit consult worden zwakke plekken in het lichaam opgezocht die in verbinding staan met je emotionele, mentale en fysieke welzijn. Ze starten met het scherpstellen van je hulpvraag, waardoor je meer inzicht krijgt in wie je bent en hoe je verhouding is tot andere mensen in de wereld. De esoterische technieken zorgen ervoor dat blokkades loskomen, pijn verzacht, je nieuwe inzichten krijgt en in een volledige staat van rust komt.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
08:3012:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed