Schoonheidssalon Exquisa

Spoorweglaan 213, 2610 Wilrijk
4,8
26 reviews
Spoorweglaan 213, 2610 Wilrijk

Venue reviews

4,8
26 reviews
Ambience
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Ik kwam toevallig bij Wendy terecht omdat ik op zoek was naar een salon waar men een "full Brazilian wax" uitvoert. Ik ben er blijven komen, ondanks dat ik er 20 km voor moet rijden, omdat ik zeer tevreden ben over de behandeling. Nu laat ik elke 5 weken waxen en neem ik ook steeds de uitgebreide pedicure behandeling. Soms neem ik ook een andere behandeling, regelmatig heeft Wendy promoties. Ik koop er ook regelmatig producten, zoals gelaatsverzorging, zeepjes, voetscrub enz. Het kader is aangenaam, je kunt er gemakkelijk parkeren, en Wendy is een open en spontane dame, die oprecht geïnteresseerd is in hetgeen je vertelt, maar nooit opdringerig wordt.
2 months ago
Anonymous
3 months ago
Anneliese
4 months ago
Ik ga al een paar jaar naar Wendy, super om ergens te komen waar je je thuis voelt. Wendy weet perfect wat ik wil en is supersympathiek!
5 months ago
ik had hier een afspraak gemaakt voor een wimperlifting, mijn wimpers zien er langer en gekruld uit...fantastisch!
5 months ago
Show more reviews...

About

Schoonheidssalon Exquisa
Spoorweglaan 213
2610 Wilrijk

Wil je even opladen en helemaal tot rust komen? Dan ben je bij Schoonheidssalon Exquisa aan de Spoorweglaan aan het juiste adres. Eigenares Wendy zorgt voor een persoonlijke aanpak en geeft je graag professioneel advies over huidverzorging. Ze gebruikt uitsluitend natuurlijke producten op basis van algen. Naast gelaatsbehandelingen kan je hier ook terecht voor een massage, diverse lichaamsbehandelingen en een manicure of pedicure. Dit salon is zowel voor mannen als voor vrouwen. Handig om te weten: je parkeert gratis voor de deur en het openbaar vervoer is niet verder dan loopafstand.

Let op: in het salon kan je niet met bancontact betalen, maar wel via payconiq of BC-app.

Monday
Closed
Tuesday
Closed
Wednesday
09:0019:00
Thursday
09:0019:00
Friday
09:0018:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Skin Clinics nearby