Moment For You

Lobbesplein 11, 2640 Mortsel
4,8
49 reviews
Lobbesplein 11, 2640 Mortsel

Venue reviews

4,8
49 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Al meerdere keren mij laten masseren, Maya voelt waar de spanningen zijn en weet deze telkens goed weg te werken.
Tim
13 days ago
Telkens we bij Maya zijn geweest voelen we , zowel mijn echtgenoot als ik , ons lekker Zen en ontspannen ! Een aanrader voor iedereen die even uit de dagelijkse 'RATPACK' wil ontsnappen !
ingrid
2 months ago
Schitterend
Wim
3 months ago
De Combinatie Moxa / rug massage was fantastisch. Maya is heel professioneel, vriendelijk en heeft magische handen. Ik heb 100% genoten van deze ontspannende massage en kan het zeker aan iedereen aanbevelen.
Aurély
3 months ago
Maya is een rustige, aangename, respectvolle en uitermate professioneel persoon. Ze is een erkend massagetherapeute met oog voor details en het lichaam, ze kent haar klanten dan ook door en door, waardoor zij steeds een persoonlijke en klantgerichte service biedt, Je kan hier honderduit genieten in een rustig, discreet en vooral verzorgd kader waar je jezelf snel op je gemak voelt. Moment for You is een echte aanrader als je even een moment voor jezelf wilt. Ik verander misschien nog vaak van behandeling maar ik verander nooit meer van Maya!!!
Peter
3 months ago
Show more reviews...

About

Moment For You
Lobbesplein 11
2640 Mortsel

Eigenares Maya vond dankzij ontmoetingen met bijzondere mensen en het lezen van inspirerende boeken een meer zinvolle manier van leven. Ze heeft zich gespecialiseerd in het geven van massages en is vervolgens haar eigen praktijkje Moment For You gestart. Je vindt dit salon in Mortsel op de grens met Boechout. In een ontspannen sfeer kun je genieten van verschillende massages die met toewijding worden gegeven. Kom weer in contact met jezelf en bezoek deze plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

Let op: in het salon kan je niet met bancontact betalen. Aangekochte cadeaubonnen kunnen niet verzilverd worden via Treatwell.

Monday
09:0021:00
Tuesday
09:0019:00
Wednesday
09:0012:00
Thursday
09:0021:00
Friday
09:0021:00
Saturday
10:0015:00
Sunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2017

Massage & Therapy Centres nearby