Scheeplosserstraat 91, Gent, 9000
Open Tomorrow: 09:00 - 19:00

Browse services

Venue reviews

4,7
150 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel goeie ontvangst en alles gebeurde volledig corona proof.
Charlotte is zeer professioneel en vakkundig. Echt een aanrader want ze knipt niet bij wanneer niet nodig. Een aanrader voor klanten die graag lang haar willen. Als je met vragen zit helpt ze je heel graag verder met de nodige knowhow. Hier voel je je welkom.
Zeer vriendelijke ontvangst. Hoewel de naam doet vermoeden dat er enige kennis is van krullenhaar, was dit niet zo mijn ervaring. De highlights zijn 1cm van mijn hoofd gezet, waardoor ik precies buitenkwam met een uitgroei. Door niet te veel in laagjes te knippen, komt al het gewicht van mijn krullen onderaan te hangen, waardoor mijn haar absoluut niet mooi valt. Ook mijn rechte frou is niet uitgedund of in vorm geknipt... Tot slot heb ik niet moeten bijbetalen voor brushing, waarvoor dank!
Ik ben reeds jaren klant bij Charlotte. Jaren ben ik heel tevreden over de kleur , knip en bruchigs beurten. Ze is heel vriendelijk en staat klaar voor veranderingen op jouw vraag , dit betrrffende zowel haarsnit als kleur keuze. Ik raad haar ten zeerste aan. Ook de afspraken verlopen correct op het afgesproken uur.
Show more reviews...

Meet the team

Charlotte
4.9
70 reviews

Services

Hair

What our customers say about Charlotte

Skilled9
Pleasant6
Friendly5

About

Kapsalon de krulboetiek
Scheeplosserstraat 91
9000 Gent

Toe aan een knip- en kleurbeurt? Dat komt goed uit. Aan de Scheeplosserstraat in Gent zit Kapsalon de krulboetiek gevestigd.

Kapster Charlotte kan je haar een compleet nieuwe kleur geven, maar je bent ook welkom voor het zetten van subtiele highlights en een balayage. Daarnaast kan Charlotte volume en krullen voor je creëren door middel van brushing en watergolven.

Heb je specifieke wensen? Laat het vooral weten. Zo weet je zeker dat je het salon verlaat met een welgevormde coupe!

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0019:00
WedWednesday
09:0019:00
ThuThursday
09:0019:00
FriFriday
08:0017:00
SatSaturday
08:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Hair Salons nearby