Prekersstraat 71, Antwerpen, 2000
Open Today: 10:00 - 19:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,6
159 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Olga is super vriendelijk en legt precies uit wat ze doet. Ze vraagt van tevoren wat de verwachtingen zijn zodat er geen misverstand kan ontstaan. Ik ga zeker nog een keer terug.
Het is volgens mij niet de bedoeling dat je na een manicure thuis nog 3 nagels moet navijlen, omdat ze blijven haken... qua materiaal en werkwijze leek het wel dat ik had geboekt bij een juist opgestarte zaak. Niet voor herhaling vatbaar helaas
Great experience! Lovely ladies working there, the massage and scrub were amazing! Left totally relaxed. Definitely coming back!
The best in messages just perfect! She fixed my problem and I would still come back for more messages! I love her hands god bless her😍❤️
Show more reviews...

Meet the team

Olga
4.7
49 reviews

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Salon
4.9
8 reviews

Services

Body
Face
Nails
Massage

About

Ceder Ton
Prekersstraat 71
2000 Antwerpen

De voornaamste activiteit van het salon Ceder Ton is de spabehandeling die zorgt voor volledige ontspanning. Hier maak je kennis met de spatraditie uit Siberië en geniet je van de traditionele oude Russische methodes in alle aspecten zodat je een volwaardige rust kunt opbouwen. Breng je gezondheid in evenwicht, strijdt tegen chronische vermoeidheid en werk aan de gezondheid. De gezellige en gastvriendelijke inrichting zorgt er voor dat spanningen worden weggenomen, je onthaast van de stadsdrukte en de tijd aangenaam doorbrengt.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0019:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Beauty Salons nearby