Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Antwerpen
Filter en locatie
Sorteer

Manicure in de buurt van Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Antwerpen

We hebben 3 salons gevonden

Resultaten inclusief: French Manicure, Nagellak, Nagels lakken

Sorteer op
Locatie
Zoek op afstand
Filter zoekresultaten
Klaar
Datum en tijd
Express-behandelingen
Prijs
€0 - €4000

Beauty Nails Steffie

4.8 83 reviews
Meer details
Zijn jouw handen en voeten toe aan een fijne manicure of pedicure? Ga dan langs bij Beauty Nails Steffie in Hoevenen. Eigenares Stephanie helpt je graag aan een verzorgd paar handen en voeten. Je kunt bij haar ook terecht voor acrylnagels of mooie gellak: dit is speciale nagellak die wel 2 tot 3 weken perfect blijft zitten! Let op: bij Beauty Nails Steffie kan niet met Bancontact worden betaald.
Manicure
40 min - 1 u 30 min
van 25
Nagels lakken
10 min
10
Manicure en pedicure
1 u 50 min - 3 u 45 min
van 53
Toon alle behandelingen van dit salon…

Bo Beauty Center

Geen reviews
Meer details
Bo Beauty Center is gelegen in een rustige en relaxte omgeving. In dit salon heb je de mogelijkheid heerlijk te ontspannen tijdens een verzorging van het gelaat, het lichaam of een goede massage. Daarnaast kan je jouw verzorgde look compleet maken met een manicure, pedicure, suikerontharing of visagie. Eigenares Marlies zal er alles op alles zetten om jou compleet te verwennen. Na de behandeling heb je de mogelijkheid om nog even tot rust te komen in de tuin. Handig om te weten: je kan in de buurt gratis parkeren.
Manicure
30 min
15
Luxe manicure
45 min
30
Toon alle behandelingen van dit salon…

Nails By C

4.7 17 reviews
Meer details
Zodra je het gezellige studiootje waar Nails by C in is gevestigd binnenstapt, voel je je meteen op je gemak. Carine brengt uren door in deze huiselijke ruimte om alle aanvragen naar mooie nagels uit te kunnen voeren. Zij leert regelmatig bij op cursussen en trainingen en weet als gediplomeerd apothekersassistente als geen ander hoe belangrijk hygiëne en kwaliteit zijn. Ze werkt enkel met goede producten, zodat zij zeker weet dat jij tevreden en met mooie nagels en/of handen deze gemoedelijke ruimte verlaat. Het salon heeft ruime openingstijden en is van maandag tot en met vrijdag tot negen uur ’s avonds open.
Gellak met cosmetische manicure
1 u - 1 u 10 min
van 20
Gellak - verwijderen
30 min - 1 u
van 10
Toon alle behandelingen van dit salon…
Laden...