Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Lier, Provincie Antwerpen
Kies datum & tijd
Filter en locatie

Kinderen knippen in de buurt van Lier, Provincie Antwerpen

We hebben 3 salons gevonden

Resultaten inclusief: Kinderkapper, Kinderkapsalon

Sorteer op
Locatie
Zoek op afstand

De Toverschaar

4.9 86 reviews
Meer details
De enige barbershop in Lier en omstreken. Dit kapsalon is dichtbij het centrum en super makkelijk te bereiken met de auto. Dit kapsalon behandelt zowel vrouwen, mannen als kinderen. Eigenaar Mony zit al meer dan 18 jaar in het vak. Hij heeft in Egypte kennis gemaakt met het vak, maar werkt al ruim 5 jaar in België. Mony is nooit uitgeleerd en blijft graag up-to-date van alle ontwikkelingen. Hiervoor volgt hij ieder jaar nieuwe trainingen en cursussen. Daarnaast is hij een Star Colourist. Je kan er vanuit gaan dat deze eigenaar verstand heeft van de laatste trends. Vraag in het salon naar de mogelijkheden. Handig om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren en er is gratis Wi-Fi voor bezoekers.
Meisjes 6 t/m 12 jaar - snit
30 min
19
Kinderen 0 t/m 2 jaar - snit
15 min
10
Jongens 2 t/m 12 jaar - snit
30 min
16
Toon alle behandelingen van dit salon…

AN-NA Beauty

5.0 19 reviews
Meer details
Bij AN-NA Beauty in het centrum van Lier, een beautysalon enkel voor vrouwen, kan je jezelf van top tot teen laten verzorgen. Eigenares An en haar team, bestaande uit Lana, Hedda en Judit, geven allemaal verschillende behandelingen. Heb je zin in een nieuwe coupe? Laat dan bij Lana je haren knippen, brushen en/of kleuren! Voor de fijnste manicure, pedicure en gel(lak)nagels kan je bij Judit terecht en voor massages, gelaatsbehandelingen en ontharen ben je bij Hedda aan het juiste adres. An, die langer dan 10 jaar in de beautyindustrie zit, verzorgt graag de wimperextensions en make-up. Met hun ruime openingstijden kan je er altijd wel terecht, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat! Handig om te weten: het is in het salon niet mogelijk om te betalen met Bancontact.
Kinderen t/m 15 jaar - knippen
30 min
15
Vrouwen - knippen
30 min
20
Studenten - knippen
30 min
17,50
Toon alle behandelingen van dit salon…

Salon Ben

4.7 27 reviews
Meer details
Salon Ben is een unieke salon waar je terecht kunt voor een snit op maat, een schitterende haarkleuring en haarverzorgingsproducten van de beste kwaliteit. Het salon is gelegen in een prachtige groene omgeving, nabij het centrum. Dankzij de eigen parking verlies je geen tijd met het zoeken naar een parkeerplaats. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn van harte welkom.
Kinderen 11-17 jaar - Knippen
30 min
20
Kinderen 0-10 jaar - Knippen
30 min
18,50
Toon alle behandelingen van dit salon…
Laden...