Y&D Young and Dynamic - Kortedagsteeg

Kortedagsteeg 46, 9000 Gent
2,7
15 reviews
Kortedagsteeg 46, 9000 Gent

Reviews

2,7
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het salon was niet op de hoogte van mijn afspraak. Maandagmorgen 9u salon nog niet open. Volgens kapster druk verkeer. Dus 15 minuten later binnen in het koude salon. Kapster kreeg muziek niet aan. Volgens online prijs brushing dames 32 euro. Heb 36 euro betaald cash want ook de bankterminal deed het niet. Vriendelijke bediening en rekening gehouden met mijn tijd omdat ik moest gaan werken op tijd. Afspraak boeken online werkt niet bij Y&D want salon werkt niet op afspraak. Wie eerst komt wordt eerst bediend.
Anoniem
12 dagen geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Ten eerste heb ik afspraak gemaakt via deze site maar was blijkbaar niet door gekomen bij hun en wisten ze niks van de afspraak. Ten tweede op website staat dat er permanent kan gedaan worden bij mannen maar het kan dus blijkbaar niet in echt. En ten laatste helemaal geen vriendelijk personeel!
Anoniem
3 maanden geleden
Ze zetten dat ze perm- op de site maar dan ga ik naar de salon en zeggen ze we hebben niet slecht !!!!!
Anoniem
6 maanden geleden
Heel vriendelijk, nemen hun tijd voor de behandelingen en zeer mooi resultaat dat exact was wat ik gevraagd had!!
Annelien
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Y&D Young and Dynamic - Kortedagsteeg
Kortedagsteeg 46
9000 Gent

Midden in het centrum van Gent, aan de Kortedagsteeg, vind je kapsalon Y&D Young and Dynamic. Zoals de naam al zegt, is Y&D een trendy swingende kapper met een hedendaagse inrichting. Het team volgt de nieuwste trends en kleuren op de voet, waardoor je gegarandeerd het kapsalon met een trendy kapsel zult verlaten. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom in dit salon. Tevens kunnen studenten hier tegen een goedkoper tarief terecht. Of je nu voor een volledig nieuwe look gaat of dat je het gewoon wilt laten bijwerken, bij Young and Dynamic kan het allemaal.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
08:3018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt