Voetreflexologie Lieve de Mulder

Sint-bavostraat 1, 9090 Melle
4,9
19 reviews
Sint-bavostraat 1, 9090 Melle

Reviews

4,9
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zoals vorige keren een super behandeling, persoonlijk en op mijn maat. Ik sta elke keer versteld van wat er bij mij losgemaakt wordt en/of terug in evenwicht gebracht wordt. Thanks Lieve
Ria
6 dagen geleden
Sarah
7 dagen geleden
Olga
11 dagen geleden
Tine
één maand geleden
Voor de tweede keer bij Lieve terecht gekomen met een probleem. De eerste keer heeft zij mijn schildklier terug kunnen activeren zodat mijn waarden van bijna 4 keer te hoog of te laag naar bijna normaal gegaan zijn. Geen medicatie voor de schildklier. :-) Deze keer ondraaglijke pijn door artrose en discus hernia.(terugkomend probleem sinds decennia) De pijn is terug dragelijk.
Ria
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Voetreflexologie Lieve de Mulder
Sint-bavostraat 1
9090 Melle

Bij voetreflexologie wordt er van uitgegaan dat er een relatie bestaat tussen bepaalde gebieden van je voeten en andere delen van het lichaam. Door het stimuleren van deze gebieden in de voeten wordt er een reactie opgewekt in een ander deel van je lichaam. Door deze massagetechniek worden afvalstoffen afgevoerd, emoties verwerkt en geestelijke spanningen losgelaten. Lieve ontvangt je graag in haar praktijk in Melle om jou de voordelen van voetreflexologie te laten ervaren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:3016:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt