Vitalogi Reviews

Edward Caertsstraat 27, 2180 Ekeren

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
52 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Voel me volledig op mijn gemak.heel mooie behandelruimte. Ik kwam gespannen binnen en ging volledig zen buiten ik boek meteen terug
Top massage
Een superfijne ontvangst, mooie aangename en gezellige behandelingskamer, een goede sfeer. De massage was superprofessioneel, voldoende druk en tich relaxerend genoeg, er wordt rekening gehouden met je voorkeur, ik kom zeker terug ! Top ??
Hele vriendelijke ontvangst bij Vitalogi en Ik voel me meteen op mijn gemak.Audrey legt me uit wat de massage,Ik koos voor een relaxatiemassage,juist inhoudt en de stress glijdt van me af.Ik kan kiezen welk type crème ik wil voor de massage.Ook laat ze me uit verschillende etherische oliën kiezen die ze nadien laat verdampen .Alles voelt professioneel aan en tijdens de massage voel ik dat ze echt ervaring heeft, en niet routineus of aarzelend te werk gaat.Ik voel me geen zoveelste klant in de rij maar krijg echt een persoonlijke behandeling. Na de massage praten we nog even na bij een kop thee en geeft ze me nog goeie tips om beter met mijn stress om te leren gaan.
Gezellige warme rustige sfeer, gouden handjes , Zeer fijne Aroma's ... ?? . Zeker voor herhaling vatbaar ????
1
89
10
11