Vitalogi

4,8
68 reviews
Edward Caertsstraat 27, Ekeren, 2180
Vandaag open: 07:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
68 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Heel erg genoten van mijn ontspanningsmassage! Ik was een beetje zenuwachtig omdat het mijn eerste massage ooit was, maar bij Audrey voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze is een hele lieve dame die rust en geborgenheid uitstraalt. De massage was ook heel aangenaam, met de juiste druk en heel uitgebreid. Al bij al een zeer fijne ervaring!
Mijn eerste keer was een lastminute beslissing, en ik meldde me aan met een klein hartje, maar het voelde meteen heel vertrouwd en Audrey is heel betrokken Ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Goede massage bij fijne rustige salon, zeer aan te bevelen
Jij wordt door audrey heel vriendelijk ontvangen en ze toont interesse in jouw huidige toestand zodat ze de massage op jou kan afstemmen. Zeer professioneel en de salon is heel schoon en sfeervol. Ik was heel ontspannend aan het eind. Voor herhaling vatbaar.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Audrey
Coach/ afslanken/ eetstoornissen/ massages
4.9
42 reviews

Over

Niet alleen door mijn professionele opleiding en jarenlange ervaring maar ook intuïtief kan ik perfect aanvoelen waar de pijnpunten van mijn klanten zijn. Het geeft me een enorme voldoening als mijn klanten relax en ontspannen buiten gaan.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Over

Vitalogi
Edward Caertsstraat 27
2180 Ekeren

Bij Vitalogi aan de Edward Ceartsstraat in Ekeren heb je de mogelijkheid om de alledaagse stress achter je te laten en kan je genieten van een heerlijke relaxatie. Eigenares Audrey voorziet jou graag van een op maat gemaakte massage, waardoor jouw lichaam precies krijgt wat het op dat moment nodig heeft. Niet alleen voor ontspanning kan je bij Audrey terecht, maar zij is tevens lifecoach geeft jou ook graag gezondheidsbegeleiding. Zo kan Audrey je helpen om van binnen en buiten weer een gezond lichaam te krijgen wat in balans staat met je geest. Handig om te weten: je kan voor de deur gratis parkeren en het salon beschikt over een aparte sanitaire ruimte.

Let op: in het salon kan niet met bancontact betaald worden. Gelieve online te betalen.
Goe om te weten: dit is géén erotische massage salon!

MaMaandag
07:0021:00
DiDinsdag
07:0021:00
WoWoensdag
07:0021:00
DoDonderdag
07:0021:00
VrVrijdag
07:0021:00
ZaZaterdag
07:0021:00
ZoZondag
07:0021:00

Massagesalons in de buurt