Touch of Heart

Rozemarijnstraat 34 /201, 9000 Gent
4,9
39 reviews
Rozemarijnstraat 34 /201, 9000 Gent
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,9
39 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
G E N I E T E N
Iris
12 dagen geleden
Tweede keer bij een Touch of Heart en zeker niet de laatste keer! Een warm persoonlijk onthaal. Je voelt je direct op je gemak. Genoten van deze fantastische massage, helemaal ontspannen. Een echte aanrader!
Elsje
één maand geleden
thuis is waar ik mijn verhaal bij mijn schoenen mag laten liggen. als een natte zware jas. je vingers hebben vrij spel om mijn huid en botten te lezen. en te beschrijven. geen fake, geen ophef. het is goed. nergens anders waar ik nu liever zou zijn. hier klopt een hart. veilig is het binnen als een vrachtwagen voorbijdendert. de voetstappen hierboven ademen mijn jeugd. mijn vader leefde nog en dacht dat ik sliep. stiekem strips lezen in een hoekje op de overloop. moeheid wordt rust. als een kind herken ik mijn schuilplaats. als de groten daar zijn verraad jij me niet, dat weet ik. je hand kraakt mijn nek slaakt een zucht van verlichting. je hand verwacht mijn woordeloze traan al. opluchting (als jouw buik rammelt mag de mijne dat ook). ik voel me meer en meer bij mij bij jou. ogen liegen niet. weer buiten is mijn jas licht en droog. kou daar zit ik niet mee. binnen is het warm.
b
2 maanden geleden
zeer rustige en vriendelijk man die je steeds tot rust laat komen , ook altijd bereid om te luisteren naar je problemen .
koen.b
2 maanden geleden
prikkelende (ont)prikkeling twee met liefde uitgestoken handen die vol warmte branden prikkelen aangenaam mijn huid denk-modus, nu ga jij eventjes uit welkom verrassende aanraking welkom diepgaande ont-moeting welkom prikkelende (ont)prikkeling op dit moment zijn jullie eventjes helemaal mijn ding
Sofie D.
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Touch of Heart
Rozemarijnstraat 34 /201
9000 Gent

Laat Frank van Touch of Heart in het centrum van Gent je evenwicht herstellen met een massagebehandeling. Hij is opgeleid tot massagetherapeut en psychotherapeut. De massagevormen die hij gebruikt tijdens de massage hebben als doel om je lichamelijk beter in je vel te laten voelen en je algemene welzijn te versterken. Zijn behandelingen brengen jou dieper in contact met jezelf door je te laten voelen en gewaarworden maar ook door je te laten ervaren, genieten en ontspannen.

Maandag
19:3021:00
Dinsdag
11:0021:00
Woensdag
19:3021:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:0021:00
Zaterdag
11:0021:00
Zondag
11:0021:00

Massagesalons in de buurt