Sweet Relaxation

Kleine Doornstraat 256, 2610 Wilrijk
4,4
19 reviews
Kleine Doornstraat 256, 2610 Wilrijk

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
1 woord TOP !!! Vicky is een top vrouw een aangenaam warm ontvangst ze respecteren de eisen van de klant super vriendelijk .. nb bedankt voor de koffie🤗 u hebt mijn dagje top gemaakt super content en ik kom zeker terug . 👍
luna
14 dagen geleden
2 aaneensluitende behandelingen geboekt en dit was ook bevestigd per telefoon achteraf. Eerst de gelaatsmassage: de behandeling was fijn en ontspannend. Alleen de ruimte zelf is niet bepaald ontspannend. Klein, vol met allerhande apparatuur en vol licht noch kaarsen die branden. De behandelruimte ligt net naast de inkom, receptie en sauna (plus kleedkamer). Dit zorgt voor vrij veel lawaai van zowat alles: telefoon, mensen die in en uitchecken voor de sauna , de bel van de voordeur die steeds gaat als er iemand binnen wilt komen. Na de gelaatsbehandeling moest ik aaneensluitend een lymfebehandeling krijgen maar ik heb eerst 10’ gewacht op een theetje wat ik op zich nog kon ‘plaatsen’ maar daarna moest ik een vragenlijst invullen en zou de eigenares meteen terugkomen. 25’ later was ik nog steeds wachtende onder een handdoek zonder kleding aan, klaar om eindelijk die behandeling te krijgen. Het was een komen en gaan van mensen, telefoon en bel ondertussen en ik hoorde perfect hoe de mensen zich klaar maakten in de kleedkamer met haardroger etc. Na 35’ had ik er echt genoeg van en heb ik me terug aangekleed en ben ik naar de receptie gegaan om mijn gelaatsmassage te betalen. De eigenares was heel verbaasd dat ik dit deed want ze was aan het wachten tot ze meer tijd voor me kon vrijmaken want nu was er maar een kwartier tijd maar ik betaalde wel voor een half uur. Toen ik uitlegde dat het niet aan mij lag dat haar agenda overhoop lag kreeg ik zelfs geen excuses. Pas op het einde heeft ze zich geexcuseerd en bleef ze erbij dat ze enkel meer tijd zocht vr de behandeling te doen. Zelfs als dat zo is dan zou je met uw klant moeten communiceren. Vertel wat er aan de hand is en laat die dan beslissen. Mijn tijd is ook belangrijk en ik vind het dan ook niet kunnen dat je mensen zo laat wachten zonder enige vorm van communicatie. Ik begrijp dat het moeilijk is vr een kleine zelfstandige en dat je zoveel mogelijk probeert aan te nemen maar in dit geval is het jammer omdat je zo een klant verliest i.p.v. erbij krijgt.
Elke vandormael
5 maanden geleden
Zo handig om ook te kunnen boeken op zondag! Het was druk door de verschillende spa boekingen maar de schoonheidsspecialiste was professioneel en heeft me nooit lang laten wachten. Nageltjes waren mooi gedaan en toch 3 weken mooi.
Mieke Fassart
6 maanden geleden
Goede service, correct prijs en binnen een normale tijdsspanne
Anoniem
6 maanden geleden
Zeker aan te raden als je eens goed wilt ontspannen!
Sara
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sweet Relaxation
Kleine Doornstraat 256
2610 Wilrijk

Bij sauna- en wellnesscentrum Sweet Relaxation aan de Kleine Doornstraat in Wilrijk ligt de passie overduidelijk bij het geven van massages. Ze doen er dan ook alles aan om je volledig te laten ontspannen en je weer opgeladen het salon te zien verlaten. Combineer je massage met een bezoek aan de sauna of een schoonheidsbehandeling en je voelt je weer helemaal als nieuw! Ook kun je hier terecht voor ontharingsbehandelingen, een manicure of pedicure en kleine beautybehandelingen zoals epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen.

MaMaandag
18:3020:30
DiDinsdag
09:3020:30
WoWoensdag
09:3020:30
DoDonderdag
09:3019:30
VrVrijdag
09:3019:30
ZaZaterdag
09:3019:30
ZoZondag
09:3019:30

Massagesalons in de buurt