SiCelia

Ekkergemstraat 92, Gent, 9000

SiCelia heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Blade and Beard

109 reviews
Noordstraat 23, 9000 Gent

Signature Ben Coremans

1072 reviews
Oude Houtlei 80 , 9000 Gent

Beauty Bar Bahonya

739 reviews
Maurice De Weertstraat 16 - 24, 9000 Gent

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,4
63 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
De behandeling zelf was goed. Jammer genoeg was het prijsplaatje een zeer slechte verrassing. 95 euro voor een uur. Dit heb ik nog NOOIT betaald bij een pedicure. Bovendien kreeg ik een soort raming bij de reservatie en die was heel wat lager, of was dat dan geen raming ?? Ander nadeel : de behandeling ging door op de tweede verdieping van het gebouw. De bereikbaarheid is niet zo goed : zeer steile trap met hoge treden - niet geschikt voor ouderen.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen door Celia. Zij legde de IPL behandeling uit en besprak ook de extra mogelijkheden. Er hing een ontspannen sfeer en ik ben zeer goed geholpen!
Zeer persoonlijk onthaal, flexibel wat betreft boekingen.
Celia was friendly and professional. The service was very good and Celia was helpful and gave some good advice on products as well. I am very much looking forward to coming back!
Je suis très heureux ??????????????????
Toon meer reviews...

Over

SiCelia
Ekkergemstraat 92
9000 Gent

In alle rust genieten van je behandeling en met een zichtbaar resultaat naar huis gaan. Dit is waar het bij schoonheidsinstituut SiCelia in Gent allemaal om gaat. Mannen en vrouwen kunnen hier terecht voor bijna alle gelaats- en lichaamsverzorgingen. Van permanente make-up, ontharing tot intensieve huidverbetering met de topproducten van het merk Dermalogica. Celia wil niets liever dan je huid weer in topconditie brengen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:0021:30
DoDonderdag
08:0017:00
VrVrijdag
08:0019:00
ZaZaterdag
08:0011:00
ZoZondag
Gesloten