Siam Massage & Beauty

Alfons Smetsplein 3c, 3000 Leuven
4,8
62 reviews
Alfons Smetsplein 3c, 3000 Leuven

Alle behandelingen

Reviews

4,8
62 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Bij de aankomst in het salon kwam er een oase aan rust over me. Het personeel is heel vriendelijk en stelt je meteen op je gemak.
Anoniem
12 dagen geleden
Absolutely fabulous. Not only was my foot and leg massage fantastic, the masseuse also massaged my shoulders and head for a few minutes. The tea afterwards was a lovely touch. Will *definitely* going back.
Jane
één maand geleden
Dit was mijn eerste bezoek en meteen bij het binnenkomen overviel me al een soort kalmte. Het voelde alsof er een kleine rustoase was in de drukte van de stad. De mevrouw was zeer vriendelijk, toonde me meteen de massagetafel en gaf me een setje schone kledij. Wat volgde was een tweetal uur van heerlijke massage en af en toe wat deugddoende getrek en geduw ;) Afsluiten deed ik met een heerlijk kopje gemberthee en als op wolkjes liep ik terug buiten. Hier mogen ze me zeker terugverwachten!
Goedele
2 maanden geleden
bianca
4 maanden geleden
Zeer goede massage, anders dan in een gewoon massagesalon. Een echte aanrader! Enig minpuntje is dat de twee massage ruimten worden afgesloten met een gordijn, waardoor je de andere klant hoort.
Laura
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Siam Massage & Beauty
Alfons Smetsplein 3c
3000 Leuven

Heb jij wel eens last van stress, rug- of nekpijn, stijve spieren en gewrichten? Bij salon Siam Massage & Beauty aan het Alfons Smetsplein in Leuven helpen ze je graag. Hier verzorgen ze Thaise massages in een Belgisch jasje. Maak kennis met de geheimen van de Thaise massage of neem een duo-massage voor relaxatie voor twee en stap volledig verfrist weer naar buiten.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt