Schoonheidsspecialiste Elfi

Wilbroek 25, 3583 Paal
5,0
5 reviews
Wilbroek 25, 3583 Paal

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Na mijn verhuis was ik op zoek naar een nieuwe schoonheidsspecialiste. Wat ben ik blij met mijn keuze voor Elfi! Haar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik me meteen ontspannen voelde en ik vertrouw haar volledig. De gezichtsbehandelingen zijn een puur genot. Zowel voor de huid als geest (er is steeds tijd voor een babbeltje :) ) Het advies voor verdere thuisverzorging heeft ook echt een verschil gemaakt, mijn gezicht voelt beter aan. Via Elfi heb ik ook de suiker ontharingen leren kennen. Dit is een top product om ontharingen minder pijnlijk en irriterend te maken. Kortom, Elfi is een top madam die weet waarover ze het heeft!
8 maanden geleden
Zalig... zo'n gelaatsbehandeling, en dan genieten van het masker dat even moet intrekken, terwijl je ligt weg te dromen onder een dekentje, in de verwarmde ligstoel. Elfi heeft heel wat cursussen gevolgd en weet welke producten écht goed zijn voor mijn type huid. Ik voel in elk geval het verschil!!
9 maanden geleden
Het is telkens weer een zalige ervaring en je komt geheel ontspannen weer buiten. Ze neemt ruim de tijd voor je en ook de massage van je handen of je voeten terwijl je gezichtsmasker zijn werk doet is gewoon de Max!!! Ook neemt ze de tijd om uitleg te geven over de producten en over eventuele workshops, wat ook belangrijk is. Het is een hele toffe madam met kennis van zaken en dat straalt ze ook uit!!! Dus voor een behandeling van kop tot teen, schoonheidsspecialiste Elfi , zo is er maar één !!! ??????
9 maanden geleden
Elfi is een super schoonheidsspecialiste en vooral een perfecte huidconsulente! Die behandelingen bij haar zijn gewoon zalig! Vorige week een full wax (inclusief bilnaad) en met SUIKER laten doen en super verlopen! TOP! Maar ook de andere behandelingen bij haar zijn perfect Kortom een echte lieve super madam en vooral ook huidconsulente! Zeker een bezoekje waard! Gudrun
één jaar geleden
Sofie
één jaar geleden

Over

Schoonheidsspecialiste Elfi
Wilbroek 25
3583 Paal

Bij Schoonheidsspecialiste Elfi vind je alles onder één dak. Heb je huidproblemen, dan helpt eigenares Elfi je graag met raad en daad om je huid op een natuurlijke manier gezond en mooi te maken, want een gezonde huid is voor iedereen! Voor een fijne gelaatsverzorging, leerzame visagieworkshop, maar ook een professionele ontharing met ROYX PRO ben je hier ook op de juiste plaats. De kwalitatief hoogwaardige ontharingssuikerpasta's zijn 100% natuurlijk en bijzonder huidvriendelijk. Vertrouw je toe aan de vakkennis van Elfi en benadruk je natuurlijke schoonheid bij Schoonheidspecialiste Elfi.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0015:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten