Leopoldlaan 36, Eeklo, 9900
Vandaag open: 10:00 - 23:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Massage

Reviews

4,9
38 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zowel bij het harsen als elke andere wellness beleving is het belangrijk dat je jezelf veilig en ontspannen voelt. Dit was zeker het geval. Een heel goede eerste ervaring!
1 woord: topper! Sinds enkele jaren ga ik er en zij is de enige die mij tot nu toe heeft kunnen helpen met haar dieptemassages!
Heeft mij heel goed geholpen voor pijnlijke rug top👍👍👍👍👍👍👍
Zalige duomassage. We hebben er beide enorm van genoten.
Massage was een hele beleving. De masseuse is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze past zich aan de noden en wensen van een klant. Al bij al een zeer ontspannende beleving.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sammy

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wellness

Behandelingen

Massage
Lichaam
Ann
Gezondheidstherapeut
4.9
11 reviews

Over

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot orthopedagoog. Later besloot ik me te herscholen tot gezondheidstherapeut. Daarbij specialiseerde ik me vooral in energetische, spirituele, holistische massages. Dat gaat van de zeer zachte zorgmassages, naar relaxerende Zweedse massage, voetreflexolgie en deep tissue massage. In de eerste plaats luister ik naar uw klachten waarna ik op puur gevoelsmatig uw problematiek aanpak. U kunt bij mij terecht voor zowel lichamelijke als mentale klachten. Vaak komen deze zelfs in combinatie voor. Zelf omschrijf ik mezelf als een sociaal voelend persoon. Mijn cliënteel omschrijft me vaak als een HPV met gouden handen.

Behandelingen

Nagels
Massage
Ontharen

Portfolio

Ann
Massagetherapeute
4.9
5 reviews

Over

basisopleiding: orthopedagoog Herschoold naar gezondheids- en massagetherapeut Werkzaam in de zorg voor mensen met een beperking.

Behandelingen

Massage

Over

Salus Wellness
Leopoldlaan 36
9900 Eeklo

Aan de Leopoldlaan in Eeklo vind je schoonheidssalon en spa Salus. Je kan hier terecht voor diverse massages, sauna arrangementen, manicures en pedicures.

Eigenares Ann heeft ruim 8 jaar ervaring in haar vak en ze werkt met veel passie. Als je echt even tot rust wil komen ben je hier aan het juiste adres. Persoonlijke aanpak en professionaliteit staan in dit salon centraal. Ann werkt vanuit een holistische en energetische werkwijze waardoor lichaam en geest in balans komen. Naast sauna en massages kan je hier ook terecht voor waxbehandelingen.

Goed om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
10:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
10:0023:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Spas in de buurt