Room for Beauty Antwerpen

Frank Swaelenlei 17, 2540 Hove
4,8
193 reviews
Frank Swaelenlei 17, 2540 Hove
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
193 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Professioneel, heel klantvriendelijk. Eerlijk advies omtrent de meest geschikte behandeling. Alle aandacht voor jou alleen. Correcte prijzen.
Marijke
8 dagen geleden
Eline
11 dagen geleden
Top zoals altijd!
Maral
één maand geleden
Super service! Anne geeft eerlijk en professioneel advies en weet precies welke behandeling nodig is. Anne is een professional die ook zorgt voor de juiste sfeer in haar Room For Beauty. Anne hecht veel waarde aan kwaliteit, zowel van haar eigen werk als van de producten die ze gebruikt. Faire prijs voor alle behandelingen.
Marijke
één maand geleden
Toon reactie salon...
Zeer aangename, rustgevende plek. Anne voelt fantastisch aan of je behoefte hebt aan stiltje of OK bent met een praatje. De behandelingen zijn zeer aangenaam en vooral zeer doeltreffend! Ik (en mijn omgeving) merk absoluut het verschil. Er worden ook producten verkocht maar dat wordt nooit gepusht. Ik ben er vaste klant.
vanessa
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Room for Beauty Antwerpen
Frank Swaelenlei 17
2540 Hove

Bij Room for Beauty Antwerpen in Hove kan je terecht voor verschillende beautybehandelingen in een rustgevende en warme sfeer. Of je nu op zoek bent naar een doeltreffende anti-agebehandeling, een ontspannen gezichtsverzorging, of mooie gellak nagels: eigenares Anne helpt je graag ermee. Ben je benieuwd hoe je het best zo natuurlijk mogelijk maquilleert? Ook dan ben je van harte welkom bij het salon.

Anne slaagt er altijd in om je met een positief en tevreden gevoel te laten vertrekken. Ze is gespecialiseerd in beautiful-aging en naaldloze mesotherapie. Met haar expertise begeleidt ze je graag naar zichtbare resultaten.

Room for Beauty staat voor een persoonlijke en vakkundige aanpak. Bij elke behandeling wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen, zodat je volledig van je welverdiende me-time kan genieten.

Goed om te weten: je kan met de Bancontact-app betalen in het salon.

MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
13:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt