Relaxatiemassage Sophia Dequeker

Speelmansrei 21, 8000 Brugge
4,9
37 reviews
Speelmansrei 21, 8000 Brugge

Reviews

4,9
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Bieke
2 dagen geleden
Daphne
9 dagen geleden
Een massage waarbij je al van de eerste seconde heerlijk kan ontspannen, wat wilt een mens meer. Daarbij ook een prachtig ingericht kamertje, geen extravagante prijzen, etherische olie in de lucht en op je huid ... En allemaal in een aangename, rustige, warme sfeer van Sophia haar massagepraktijk (die btw ook een topmens op zich is).
Iris Maertens
9 dagen geleden
Heel goed ontvangen en voldeed aan alle verwachtingen!
Daphne
9 dagen geleden
Sophia heeft magische handen. Ze voelt meteen aan welke plaats in je lichaam wat meer aandacht nodig heeft.De aangename sfeer en rust doen je helemaal genieten en de massage is heerlijk ontspannend. Ik had ooit al weken last van pijn in mijn schouder en na een massage van Sophia stond ik de volgende ochtend op en weg was de pijn .Ik vond het ongelooflijk en was Sophia zo dankbaar ! Dus ik ga zeker terug en het is echt een aanrader !
Katty
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Relaxatiemassage Sophia Dequeker
Speelmansrei 21
8000 Brugge

Een massage ontvangen bij Relaxatiemassage Sophia Dequeker in het rustige en groene centrum van Brugge is een verwenmoment helemaal voor jezelf. Het is voor Sophia belangrijk dat zij kan bieden waar jouw lijf nood aan heeft, een stevige of zachte massage, want ieder lijf is uniek en heeft een eigen verhaal. Ze is dan ook met haar aandacht 100% aanwezig bij jou, want het is jóuw moment. Een moment om bewust in je lichaam te zijn, met volledige aandacht voor jezelf, je gevoelens, je gewaarwordingen. Sophia heeft verschillende opleidingen gevolgd zoals Zweedse massage, deep tissue, Bracci en enkele soorten Ayurvedische massage. Ze combineert deze technieken naar gevoel. Sophia werkt met neutrale, biologische oliën en er is de mogelijkheid om te douchen voor of na de behandeling. Gelieve dit op voorhand laten weten.

Maandag
08:3021:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08:3021:30
Donderdag
08:3012:00
Vrijdag
08:3021:30
Zaterdag
13:0021:30
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt