Relaxatiemassage Sophia Dequeker

Speelmansrei 21, 8000 Brugge
4,9
59 reviews
Speelmansrei 21, 8000 Brugge

Alle behandelingen

Reviews

4,9
59 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jan
10 dagen geleden
Vriendelijke ontvangst door Sophia in een gezellige, sfeervolle ruimte. Ze informeert hoe je graag gemasseerd wil worden ( zacht-diep) en of er speciale plaatsen zijn die aandacht vragen. De massage met haar gevoelige handen was uitermate deugddoend en toen ik 's avonds thuis was voelde ik me niet alleen heel ontspannen maar ik was positiever en zat beter in mijn vel. Een echte aanrader ! Ik kom zeker terug !
Katty
16 dagen geleden
Zoals altijd een heerlijke ervaring ! Sophia heeft enorm veel aandacht voor haar cliënt en steekt veel afwisseling in haar massages ! Je komt buiten en verlangt reeds naar de volgende sessie!
Anoniem
één maand geleden
Was heel fijn
Anoniem
één maand geleden
Jan
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Relaxatiemassage Sophia Dequeker
Speelmansrei 21
8000 Brugge

Een massage ontvangen bij Relaxatiemassage Sophia Dequeker in het rustige en groene centrum van Brugge is een verwenmoment helemaal voor jezelf. Het is voor Sophia belangrijk dat zij kan bieden waar jouw lijf nood aan heeft, een stevige of zachte massage, want ieder lijf is uniek en heeft een eigen verhaal. Ze is dan ook met haar aandacht 100% aanwezig bij jou, want het is jóuw moment. Een moment om bewust in je lichaam te zijn, met volledige aandacht voor jezelf, je gevoelens, je gewaarwordingen. Sophia heeft verschillende opleidingen gevolgd zoals Zweedse massage, deep tissue, Bracci en enkele soorten Ayurvedische massage. Ze combineert deze technieken naar gevoel. Sophia werkt met neutrale, biologische oliën en er is de mogelijkheid om te douchen voor of na de behandeling. Gelieve dit op voorhand laten weten.

Let op: je kan in het salon niet met bancontact betalen.

MaMaandag
13:0021:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3021:30
DoDonderdag
09:3012:30
VrVrijdag
10:3021:30
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt