Pura Beleza

4,7
137 reviews
Galgenveld 100, Stabroek, 2940
Morgen open: 09:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
137 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Top, zeer tevreden
Ik heb bij Sissy een bio peel laten uitvoeren. Super lieve vrouw, goede uitleg. Ik ben enorm tevreden van de behandeling.
mijn wimpers waren na eerdere lashlift helemaal beschadigd(in ander salon). Bedankt om zo geduldig en veel tijd aan mijn wimpers bezig te zijn. goed advies gekregen om mijn wimpers weer sterker te krijgen
Ik voelde me helemaal zen. Je wordt warm ontvangen, Sissy lacht de hele tijd waardoor je je snel op je gemak voelt. Je krijgt ook advies van haar voor het verzorgen van de nagels.
Sissy nam echt de tijd en gaf veel informatie. Ik heb er heel erg van genoten en kom zeker terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sissy
Schoonheidsspecialiste/ Huidspecialiste
4.9
76 reviews

Over

Pura Beleza Beauty & Wellness is gespecialiseerd in huidverbetering op de lange termijn en focust zich daarbinnen op het aanpakken van huidproblemen en huidverjonging. Pura Beleza Beauty & Wellness staat ook voor Wellness, uistekende service eerlijke zuivere (Salonnepro) en medisch - Farmaceutische (Reviderm) producten en integriteit. De producten werken zowel huid verbeterend als ontspannend en reinigen, voeden en verzorgen uw huid optimaal.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sissy

Professioneel8

Over

Pura Beleza
Galgenveld 100
2940 Stabroek

Gelegen in een rustige woonwijk en op 15 minuten rijden van Antwerpen vind je beautysalon Pura Beleza. In dit salon staat huidverbetering centraal. Met hun medische achtergrond weet het team precies wat jouw huid nodig heeft. Na een huidanalyse wordt een behandelplan opgesteld om een zo goed mogelijk resultaat te boeken. Naast huidverbetering ben je ook van harte welkom voor een klassieke gelaats- of lichaamsbehandeling. Een bezoek aan dit salon zorgt er dan ook voor dat je volledig ontspannen het salon zult verlaten. Handig om te weten: er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

MaMaandag
14:0021:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt