Olivia Oils & Massage

Witteleertouwersstraat 58, 8000 Brugge
4,9
98 reviews
Witteleertouwersstraat 58, 8000 Brugge

Reviews

4,9
98 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
vriendelijk, gezellig, straalt rust uit, Ideaal een uurtje puur relax. een uurtje voor jezelf in de hectische maatschappij. zeker een aanrader
Geert
één maand geleden
Hallo, Weer naar Olivia geweest en het was top. Ook is het iedere keer vernieuwend. Olivia weet waar ze mee bezig is en zelf heb ik nog geen betere massage gehad( En ik heb al een paar andere adressen gedaan) En alles klopt muziek , olie , de geur in de massage ruimte , de sfeer , lekker warm en de gouden handen van Olivia. Olivia nog eens bedankt en tot volgende keer. :-)
Luc
één maand geleden
patrick
één maand geleden
Escapade en Indonésie le temps d’un soin. Expérience inoubliable, détendu comme jamais ! Olivia est une personne très à l’écoute et passionnée. Merci Pris & Ana
Anaïs
2 maanden geleden
Olivia is een fijne vrouw die heel goed is in wat ze doet. Ze werkt met gevoel en met diepte en neemt helemaal de tijd voor jou. De ruimte is heel warm en gezellig. Ik ben zelf masseuse en kan met ervaring zeggen dat ze heel erg goed is! Dankjewel Olivia.
Sophia
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Olivia Oils & Massage
Witteleertouwersstraat 58
8000 Brugge

Olivia is al jarenlang gepassioneerd door de werking van essentiële oliën en helende massages. Na haar scholing van Aromatherapie in Groot Brittanië volgde zij een opleiding in Varanasi in Indië, één van de oudste steden ter wereld in het land van oliën en kruiden. Elke behandeling is zeer persoonlijk: volgens jouw individuele noden stelt Olivia een uitgebalanceerde zalf of olie samen uit het repertoire van de natuur. Gun jezelf een bezoek aan deze energetische massage studio en kom tot rust onder een helende zon van bergkristal. Let op: in dit salon is betalen met Bancontact niet mogelijk!

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
08:0022:00
Woensdag
08:0022:00
Donderdag
08:0022:00
Vrijdag
08:0022:00
Zaterdag
08:0022:00
Zondag
08:0022:00
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt