Olivia Oils & Massage

Witteleertouwersstraat 58, 8000 Brugge
4,9
107 reviews
Witteleertouwersstraat 58, 8000 Brugge

Alle behandelingen

Reviews

4,9
107 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Was a great massage I felt completely relaxed in the salon and I am looking forward to my next session. I highly recommend Olivia Oils & Massage.
Luke
één maand geleden
Het was de perfecte massage. De ontvangst door Olivia. Het onder begeleiding kiezen van de 3 geuren voor in de massage olie. De massage zelf was zeer aangenaam en Olivia weet hoe ze moet masseren het was genieten. Echt een aanrader.
Peter
2 maanden geleden
Absolutely awesome - a beatiful an relaxing athmosphere, such a kind host, and a wonderful treatment! I came to Brügge by car the day before, and after six hours of driving, all my muscles were very tense and my back hurt. After the massage, I felt so refreshed and completely relaxed. Thanks again, absolutely recommendable! :)
Christiane
2 maanden geleden
De sfeer is perfect, Deze past perfect in de gezellige stad Brugge. Parking 't Pandreitje ligt op enkele minuten wandelen. De behandeling zelf: in een ideale wereld zou je iedere dag gaan om tot rust te komen voor de nacht, of voor een moeilijke opdracht om deze dan rustig en ontspannen te kunnen uitvoeren. Dus past eigenlijk op ieder ogenblik van de dag. Ik ga zeker nog terug en kan dit zeker aanraden.
G.
2 maanden geleden
Hartelijk ontvangst. Het kader is gezellig en rustgevend. Olivia is heel professioneel, discreet en toch joviaal. Haar massage was voor mij perfect.
K.
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Olivia Oils & Massage
Witteleertouwersstraat 58
8000 Brugge

Olivia is al jarenlang gepassioneerd door de werking van essentiële oliën en helende massages. Na haar scholing van Aromatherapie in Groot Brittanië volgde zij een opleiding in Varanasi in Indië, één van de oudste steden ter wereld in het land van oliën en kruiden. Elke behandeling is zeer persoonlijk: volgens jouw individuele noden stelt Olivia een uitgebalanceerde zalf of olie samen uit het repertoire van de natuur. Gun jezelf een bezoek aan deze energetische massage studio en kom tot rust onder een helende zon van bergkristal. Let op: in dit salon is betalen met Bancontact niet mogelijk!

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
08:0022:00
Woensdag
08:0022:00
Donderdag
08:0022:00
Vrijdag
08:0022:00
Zaterdag
08:0022:00
Zondag
08:0022:00
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt