Medische pedicure en paramedisch centrum Herentals

4,7
233 reviews
Ingang via Saffierstraat, Atealaan 34a, Herentals, 2200
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
233 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer vriendelijke pedicure die weet weermee ze bezig is.
Toon reactie salon...
Het is altijd plezierig en rustig om op behandeling te gaan
Kent haar vak. Top!
Toon reactie salon...
Top!
Valerie werk correct, voorzichtig en pijnloos en je nagels en voeten zijn keurig en mooi van uitzicht na de behandeling.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Valerie
Gediplomeerd medische pedicure en kinesiologe
4.8
155 reviews

Over

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd in medische pedicure en kinesiologie met verdere specialisaties gevolgd in België en Nederland: - specifieke anatomie en fysiologie - pathologie - orthopedie - kinesiologie - dermatologie - endocrinologie - behandeling van de risicovoet - wondzorg - voet- en handreflexologie - massagetechnieken - acupressuur - gewrichtspijnen (Reumatoïde artritis, artrose...) Behandeling van diabetes-, reuma- en artrosepatiënten Gediplomeerd in medische pedicure en kinesiologie voor behandeling van o.a. - kalk- en schimmelnagels - ingegroeide nagels en ontstekingen - eeltpitten en likdoorns - kloven - hamertenen - hallux valgus - hand- en voettraining - Behandeling van diabetes-, reuma- en artrosepatiënten.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Fysiotherapie

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Valerie

Professioneel24
Vakkundig18
Deskundig14
Zorgzaam11

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Luchtfilter in gebruik

Over

Medische pedicure en paramedisch centrum Herentals
Ingang via Saffierstraat
Atealaan 34a
2200 Herentals

Bij Medische pedicure en paramedisch centrum Herentals kan je terecht voor medische pedicures. Heb je diabetes, artrose of reuma? Eigenares Valerie biedt speciale pedicures en manicures aan die hier speciaal op zijn afgestemd. Ze heeft in België en Nederland aanvullende kennis opgedaan over onderwerpen zoals anatomie, hygiëne, dermatologie, wondzorg en voetonderzoek. De behandelduur wordt hier altijd ruim ingepland, zodat er zeker weten genoeg tijd is voor jou. Er worden medisch verantwoorde producten gebruikt en leuk om te weten is dat je bij een pedicure plaats kan nemen in een behandelstoel met een vibratie- en infraroodfunctie. Een andere leuke extra is dat je schoenen hier ook nog eens worden gereinigd met actieve zuurstof (ozon) en nadien worden ze direct worden gedroogd met een speciaal apparaat. Zo weet je zeker dat je schimmels en bacteriën geen kans geeft.

EXCLUSIEF: Om onze patiënten nog beter te informeren over de problematiek hun nagel- en huidaandoeningen kunnen zij op een extra scherm door middel van een webcam in detail bekijken wat er behandeld of verwijderd wordt en op welke plaatsen u extra aandacht moet geven bij uw verdere thuisverzorging.

Let op: in het salon kan enkel met cash of met de Payconiq by Bancontact app worden betaald.

WIJZIGING PARKING:

Sinds heden kan u gratis uw auto parkeren in de nieuwe parkeertoren. U neemt op de Atealaan de zijstraat Saffierstraat (op de hoek ervan ligt het bedrijf Van De Poel). Voor de brug op de Saffierstraat rijdt u de zandweg op richting de bakstenen bedrijfstoren en parkeert u in het parking gebouw. Om naar de receptie te gaan gaat u door de stalen deuren met opschrift "receptie".


Medische pedicure praktijk Herentals is een niet-geconventioneerde zorgverlener en heeft het akkoord met de ziekenfondsen niet aanvaard en bepaalt vrij het honorarium.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt