Massagepraktijk VRIJ & BLIJ

4,9
43 reviews
Schuiterstraat 29, Drongen, Gent, 9031

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
43 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer getalenteerde masseuse. Ik ga vaak naar Innertree, wat ik werkelijk de top van de top vind, maar deze dame moet daar eigenlijk niet echt voor onderdoen, alleen is de ontvangst door de woonsituatie niet ideaal, maar ik heb er geen spijt van dat ik ben geweest.
Elena is heel vriendelijk, attent en geeft uitgebreid uitleg over de gekozen behandeling. Het resultaat: jij voelt je als herboren. Bedankt voor de fantastische ervaring!
Super lieve dame, weet perfect wat ze doet en geeft na de behandeling ook nog extra tips. Zeker voor herhaling vatbaar! Merci Elena!
Zeer fijne uitgebreide massage! Hele lichaam werd gemasseerd waarbij aandacht was voor moeilijke stijve spieren. Na afloop gaf Elena nog tips tav een betere houding, echt klasse!
Elena weet waarover ze spreekt, is grondig en voorbereid. Ze voelt perfect waar er knopen zitten en hoe ze die moet behandelen. En vertelt daarna hoe je ze kan voorkomen. Daarbij is ze ook erg vriendelijk en zorgt ze dat je helemaal ontspannen buiten gaat. Super!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Elena
massage therapeut / Sportverzorger
5.0
26 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

Massagepraktijk VRIJ & BLIJ
Schuiterstraat 29
9031 Drongen, Gent

Bij Massagepraktijk VRIJ & BLIJ in Drongen kan je terecht voor diverse (deel)massages. Ga voor een ontspanningsmassage, hot stone massage, rugmassage of hoofd- en gezichtsmassage en kom helemaal tot rust.

De eigenares Elena neemt de tijd voor de behandelingen zodat je echt kan ontspannen. Elena luistert naar jouw wensen en past de massage daarop aan: je krijgt dus een behandeling op maat. Als je een actieve levensstijl hebt is een massage een goed idee, maar ook als je simpelweg even wil relaxen ben je hier aan het juiste adres.

Handig om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:3018:30
DiDinsdag
09:3018:30
WoWoensdag
09:3018:30
DoDonderdag
09:3018:30
VrVrijdag
10:0018:30
ZaZaterdag
11:0017:30
ZoZondag
11:0017:30
Producten gebruikt in dit salon
Germaine de Capuccini

Massagesalons in de buurt