Massagepraktijk VRIJ & BLIJ

4,9
40 reviews
Schuiterstraat 29, Drongen, Gent, 9031
Vandaag open: 10:00 - 18:30

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
40 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer fijne uitgebreide massage! Hele lichaam werd gemasseerd waarbij aandacht was voor moeilijke stijve spieren. Na afloop gaf Elena nog tips tav een betere houding, echt klasse!
Elena weet waarover ze spreekt, is grondig en voorbereid. Ze voelt perfect waar er knopen zitten en hoe ze die moet behandelen. En vertelt daarna hoe je ze kan voorkomen. Daarbij is ze ook erg vriendelijk en zorgt ze dat je helemaal ontspannen buiten gaat. Super!
Een ontspannende doch stevige massage gekregen. Ik had het gevoel dat Elena echt wel de spieren aanvoelt en ze goed weet te behandelen. Zij gaf ook nog goede tips voor een stabielere rug. Ik zal zeker nog terugkeren. Echt een aanrader.
super behandeling gekregen, gewoon top, Elena kent haar vak, doet massage met passie en vol enthousiasme, heeft jou zeer nuttige tips,.... op zoek naar een massage geven met hart en ziel, boek hier snel jouw massage ik kom zeker terug en ga ongetwijfeld terug tevreden, ontspannen,... naar huis
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Elena
massage therapeut / Sportverzorger
5.0
23 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

Massagepraktijk VRIJ & BLIJ
Schuiterstraat 29
9031 Drongen, Gent

Bij Massagepraktijk VRIJ & BLIJ in Drongen kan je terecht voor diverse (deel)massages. Ga voor een ontspanningsmassage, hot stone massage, rugmassage of hoofd- en gezichtsmassage en kom helemaal tot rust.

De eigenares Elena neemt de tijd voor de behandelingen zodat je echt kan ontspannen. Elena luistert naar jouw wensen en past de massage daarop aan: je krijgt dus een behandeling op maat. Als je een actieve levensstijl hebt is een massage een goed idee, maar ook als je simpelweg even wil relaxen ben je hier aan het juiste adres.

Handig om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:3018:30
DiDinsdag
09:3018:30
WoWoensdag
09:3018:30
DoDonderdag
09:3018:30
VrVrijdag
10:0018:30
ZaZaterdag
11:0017:30
ZoZondag
11:0017:30
Producten gebruikt in dit salon

Massagesalons in de buurt