De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
215 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Enorm vriendelijke uitbater die zijn gasten echt in de watten legt. Hij is heel perfectionistisch en zorgzaam over zijn zaak en alles ziet er piekfijn uit. Je voelt je direct op je gemak bij hem en het lijkt alsof je elkaar al jaren kent! De massagekamer is heel sfeervol en de masseertafel is comfortabel (ook voor het gezicht, dat is niet overal het geval!). De eigenaar/masseur kent heel duidelijk zijn vak, wist al mijn pijnlijke plekjes te vinden en ze te masseren zonder pijn! De muziek is ook heel rustige smaakvolle muziek: geen nature sounds, panfluiten of ander geklingelklangel. Ik heb ook de gezichtsbehandeling mini gehad vandaag! Deze was zalig!Mijn gezicht voelde nadien super zacht aan en ik 'straalde' echt! Samengevat alles was zoals het hoort en beter. We komen zeker terug!
Zeer ontspannende massage, mooi en verzorgde ruimtes. Vriendelijke ontvangst en uitleg over de massage. Absolute aanrader.
Het was mijn eerste keer bij Loungy en dat is altijd spannend, is het goed, of valt het tegen. In dit geval heb ik eindelijk een goede masseur gevonden! Het begon al goed bij binnenkomst, ik werd zeer vriendelijk en warm ontvangen. Toen ik de kamer binnenliep, leek het alsof je even in India was. Mooie donkere kamer, met aangename lavendelreuk en kaarsen. De massagetafel en de handdoeken waren lekker warm en er stond rustige muziek op (geen gejingeljangel wat je vaak hoort). Het relaxen kon beginnen! Het was uiteindelijk een hele fijne, rustgevende en ontspannen massage, de tijd was zó voorbij, dus de volgende keer boek ik een sessie die 2x zo lang is! Een absolute aanrader.
Bij het binnenkomen een erg warm en spontaan ontvangst waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt. Een goede uitleg over wat je mag verwachten. Tijdens de behandeling waan je,je echt in een andere wereld...mooi uitgeruste ruimte,goede temperatuur en aangename muziek. Je bent eventjes van de wereld. Bij het boeken onmiddellijk duidelijke bevestiging van je behandeling. Zeker een aanrader!
1
4041
42
43