Katrien Deraedt massages

Nekkersvijverstraat 22, 9040 Sint-Amandsberg
4,8
13 reviews
Nekkersvijverstraat 22, 9040 Sint-Amandsberg

Alle behandelingen

Reviews

4,8
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super massage, aangepast aan mn noden. Katrien mengde Thaise massage en facia in functie van mn vraag. Super dus!
Sep
één maand geleden
Reen
7 maanden geleden
een zalige massage gekregen. Katrien, heeft gouden handen en haar rust straalde helemaal af op mij. ik voelde me volledig herboren nadien! voor herhaling vatbaar. katrien heeft het talent om meerdere technieken te combineren, zoals oliemassage en fasciatherapie.dat maakte het zo een massage zo fantastisch. mijn spierpijn was bijna helemaal weg. dank je katrien!
7 maanden geleden
Katrien haar massages zijn top! Ze combineert verschillende stijlen en luisteren naar wat het beste is voor je lichaam en je gemoed. Katrien is zeer attentvol, zowel in haar massages als in haar communicatie en onthaal.
8 maanden geleden
Katrien is een uitstekende faciatherapeute. Gouden handen. Ik ben al meer dan twee jaar een trouwe klant en dat blijft zo.
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Katrien Deraedt massages
Nekkersvijverstraat 22
9040 Sint-Amandsberg

Bij Katrien Deraedt massages wordt er alles aan gedaan om jouw balans tussen lichaam en geest te herstellen. Relaxatie is hier een groot onderdeel van. Daarnaast wordt de achterliggende gedachte of ervaring van klachten achterhaald. Hierdoor zal je meer vertrouwen in je lichaam krijgen, wat helpt om de balans te herstellen. Eigenares Katrien heeft haar ervaring zowel in binnen- als buitenland opgedaan en laat zich regelmatig bijscholen, waardoor ze jou de optimale behandeling kan geven die compleet is afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
13:0018:00
Woensdag
13:0018:00
Donderdag
20:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt